• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pingwinek równe 39 tc to jest 22 maja i tak cię wpisuję:-D akurat mam wtedy wizytę u doktorka to może on coś podziała:-D

17 maj - mąż, trzcinka
18 maj - miliaa
19 maj - gotadora
20 maj - ja
22 maj - Pingwinek
24 maj - Madzialenak
26 maj - Misia

Sony jak szukasz z huśtawką to ten ciekawie wygląda i cena dość przystępna:tak:
BRIGHT STARTS HUŚTAWKA KACZUSZKA DO 11 KG + GRATIS (3223787822) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
albo ten
http://allegro.pl/fisher-price-hustawka-kolyska-lezaczek-wyprzedaz-i3242115902.html

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Dziewczyny,

DOrex, co u Ciebie??? Jakies zmiany??? ;-) Pragne sie przypomniec. :-)Obstawialam na 22 a brak mnie na liscie ;-)

Miliaa, super,ze sie lozysko podnioslo.A jak miednica???

Madzialenak, a Ty jak sie czujesz??? Ciagle bol doskwiera???

Gotadora, filmik malej artystki Emilki znam juz z naszego poprzedniego forum.:-) Jest niesamowity.:-)

Milego dnia KObietki!!!!

jestem jestem:-D
chyba dziś nie urodzę.... u mnie od rana dość pogodnie tylko wiaterek jest więc z tą burzą co ma pomóc też jakoś nie bardzo:confused:

dzisiejsza aktualizacja

18 maj - miliaa
19 maj - gotadora
20 maj - ja
22 maj – Pingwinek, agapl
24 maj - Madzialenak
26 maj - Misia

Agapl dziękuję, na razie nic nie boli. W końcu się wyspałam bo 2 poprzednie noce tylko po 4 godzinki + wstawanie do toalety 2-3 razy. Myślę że wczoraj trochę przesadziłam i stąd ten ból, sporo jeździłam samochodem i to miastem czyli co chwila sprzęgło, zmiana biegów, hamulec :-( Później w domu sprzątałam, wyczyściłam 4 witryny meblowe, schylałam się i niestety taki efekt.

a ja już od jakiegoś półtora tygodnia budzę się gdzieś 5-6 rano, zasypiam koło północy, ciężko mi się śpi, na razie używam poduszek które mam, zawsze jakąś wpycham pod brzuch, na lewym boku gorzej mi się leży, jakby dzieciątko uciskało te z prawej wtedy na lewą i nie daje rady długo tak wytrzymać. Dziewczyny te co mają poduszki ciążowe do spania - czy jest wielka różnica między zwykła poduchą włożoną pod brzuch? warto to kupić?

Madzialenak mi również dłuższa jazda sprawia problem, ale M zamierza kupić jednak drugi autek, więc chyba za miesiąc zobaczę jak będzie mi się jeździć z automatem :-)

gotadora ja mojej poduchy pod brzuch nie pchałam (za to teraz pcham bo brzuszek już duży:-D) mi była potrzebna żeby plecy odciążyć i podeprzeć...
miałam z nią takie fazy np 3 tygodnie spałam z nią jak dziecko a potem była beee i tylko mnie gniotła i przeszkadzała... teraz znów wróciła do łask i dobrze się sprawdza;-)

reklama
Witam Was moje drogie ciężaróweczki, dawno się nie udzielałam na forum, jakoś ostatnio częściej zaglądam do dziewczyn "kto po in vitro":) Ale już nadrabiam:)))
Te, które udzielają się tu i tu wiedzą co u mnie;)

Otóż to już 10tc:) maluszek mierzył już prawie 3 cm, wiec teraz pewni ponad 3 cm bo wizyta była we wtorek:) Cudownie zagrał nam rytmem swojego serduszka no i pomachał nóżkami i rączkami do mamusi i tatusia:)

Apetyt mam nie z tej ziemi, przytyłam 3 kilo, brzuszek mam, ale to tłuszczyk:) bo chyba nie możliwe, żeby się już uwidaczniał w tak wczesnym etapie, wiem każdy ma inna sylwetkę ja zawsze miałam skłonności do powiększającego się brzuszka. Po jedzeniu zawsze wyglądałam jak ciężarówka ) taki mój urok, jestem dośc szczupła tylko zawsze ta oponka i boczusie:) ale teraz to on już tak na stałe, ale to może kwestia 3 kg które zjadłam;)i przerodziły się w tłuszczyk:)

Dorex widzę ze ty już prawie prawie i będziesz tulić maleństwo:)&&&& za lekki poród:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry