Witam Was mamusie!
Długo mnie nie było, byłam odłączona od Świata (bez internetu) :-(
Nie nadrobię raczej wszystkich moich przeoczonych postów ale od dziś na pewno będę śledziła co u Was.
Ja już po dwóch usg na których mój dzidziuś nie pokazał co ma między nóżkami..
Lekarz powiedział tylko, że widzi coś jakby jąderka lub napuchnięta pochwa więc nadal nie jest pewny czy to chłopiec czy dziewczynka. Ja czuję sie chyba na chłopca i tak już się z mężem nastawiliśmy :-)
Ale jak będzie córcia też będę przeszczęśliwa!
Chociaż troszkę to dziwne, że do tej pory nie widać siusiaka jeśli w ogóle tam jest ;-)
Ja czuję się bardzo dobrze, lekko mnie brzuch pobolewa i głowa jak zacznie to trzy dni ale po za tym nic więcej. Zastanawiam się nad zakupami kiedy zacząć je robić, w zasadzie jeszcze nic nie mam. A Wy kiedy zaczynałyście kupować wyprawkę swoim skarbom??
Pozdrowienia dla wszystkich i życzę Wam miłego weekendu!!
Długo mnie nie było, byłam odłączona od Świata (bez internetu) :-(
Nie nadrobię raczej wszystkich moich przeoczonych postów ale od dziś na pewno będę śledziła co u Was.
Ja już po dwóch usg na których mój dzidziuś nie pokazał co ma między nóżkami..
Lekarz powiedział tylko, że widzi coś jakby jąderka lub napuchnięta pochwa więc nadal nie jest pewny czy to chłopiec czy dziewczynka. Ja czuję sie chyba na chłopca i tak już się z mężem nastawiliśmy :-)
Ale jak będzie córcia też będę przeszczęśliwa!
Chociaż troszkę to dziwne, że do tej pory nie widać siusiaka jeśli w ogóle tam jest ;-)
Ja czuję się bardzo dobrze, lekko mnie brzuch pobolewa i głowa jak zacznie to trzy dni ale po za tym nic więcej. Zastanawiam się nad zakupami kiedy zacząć je robić, w zasadzie jeszcze nic nie mam. A Wy kiedy zaczynałyście kupować wyprawkę swoim skarbom??
Pozdrowienia dla wszystkich i życzę Wam miłego weekendu!!

ale ja czuje,że i tak będą łóżeczka. Myśleliśmy już o wielu rzeczach, no ale zobaczymy później co faktycznie będziemy mieć ;-)
, zobaczymy co przyniesie noc:-)