• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ale sądzicie że takie tygodniowe czy dwutygodniowe maleństwo można ubrać w body na.krotki rękaw,skarpetki i jakies krotkie portki przy temp ok 27 np?? ;-) strasznie mnie to stresuje
Wysmaruj koniecznie filtrem 50 przykryj pielucha tetrowa i może w krótkim latać w upał.
Marcelina przez 3 miesiące miała 1 warstwę więcej niż ja teraz ma 1 mniej .....
Nie bój się dziecko Ci powie ;-) ;)

reklama
Dziewczyny a ja mam problem jeżeli chodzi o ubranka. Termin porodu mamy na początek sieprnia jednak bedziemy mieć cc zapewne wcześniej,także druga połowa lipca i moje pytanie brzmi jak się ubiera takie maleńkie dzieciątka w lato? Piękne są te letnie sukienki ale wydaje mi się że dla takiego noworodka krótki rękaw to chyba nie bardzo...?? Co sądzicie?

Krotki rekaw w lecie jak najbardziej, ale sukienki nie sa wygodne. Podwija sie i gniecie. Najlepsze beda pp prostu body. Na sukienki przyjdzie czas jak beda ciut starsze i bedzie im pp prostu wygodniej.

Ale sądzicie że takie tygodniowe czy dwutygodniowe maleństwo można ubrać w body na.krotki rękaw,skarpetki i jakies krotkie portki przy temp ok 27 np?? ;-) strasznie mnie to stresuje

Nie tylko mozna, ale nawet trzeba. Przegrzewanie jest rownie szkodliwe jak wychlodzenie. I bierzcie pod uwage, ze w gondoli dziecko ma maly ruch powietrza wiec jesli bedzie za cieplo ubrane to naprawde nic dobrego.

Kochana a polecasz jakas inna?
Baby Hubcio.mnie dwa razy kopnal:) pierwsze zastanawialam.sie czy to to, dalan szybko reke na brzuch i drugi kop, caly brzuch do gory[emoji173]

Ja czytalam Jezyk niemowlat. Musze przyznac, ze ciekawa, troche rzeczy z niej zaczerpnelam. Tylko nie wierze, ze ona stosowala te sposoby na noworodkach, ale mi pomoglo ustalic rutyne dnia jak juz moja corcia skonczyla 3 miesiace.
Kopniakow zazdroszcze. Chetnie poczulabym je znowu [emoji1]

reklama
Wysmaruj koniecznie filtrem 50 przykryj pielucha tetrowa i może w krótkim latać w upał.
Marcelina przez 3 miesiące miała 1 warstwę więcej niż ja teraz ma 1 mniej .....
Nie bój się dziecko Ci powie ;-) ;)
Ale co ja mam kupować?:P cudne są te sukienki z takimi jakby majtkami na pampersa ale nie wiem czy zdążę wykorzystać [emoji14] dobra po kilka sztuk im kupie :-))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry