nieagatka
Fanka BB :)
A z poprzedniej nic Wam nie zostało? No to trzymam kciuki za wygraną w lotka :-) nawet nie duża,ale aby na ivf wystarczyło :-)
Mialam 6 komorek, do 3ciej doby dotrwala jedna jedyna, ktora wlasnie skonczyla rok [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A z poprzedniej nic Wam nie zostało? No to trzymam kciuki za wygraną w lotka :-) nawet nie duża,ale aby na ivf wystarczyło :-)
Jaka urocza [emoji7] sto lat dla solenizantki [emoji8] [emoji512]Mialam 6 komorek, do 3ciej doby dotrwala jedna jedyna, ktora wlasnie skonczyla rok [emoji16]
Zobacz załącznik 845608
Ale piękna!! Sto lat dla solenizantki i spełnienia wszystkich marzeń !Mialam 6 komorek, do 3ciej doby dotrwala jedna jedyna, ktora wlasnie skonczyla rok [emoji16]
Zobacz załącznik 845608
Koniecznie nagrywaj te ruchy! Ostatnio oglądałam swoje nagrania i aż się popłakałam z radości, że to mnie spotkało. [emoji4]Bylo jeszcze kilka kolejnych kopniecsuper
wczesniej to bylo.laskotanie a to teraz takie dziwne uczucie ze sie caly czas hihralam jeszcze jak.ogladalam skaczacy brzuch
![]()
A macie mrozaczki?Ja czytalam Jezyk niemowlat. Musze przyznac, ze ciekawa, troche rzeczy z niej zaczerpnelam. Tylko nie wierze, ze ona stosowala te sposoby na noworodkach, ale mi pomoglo ustalic rutyne dnia jak juz moja corcia skonczyla 3 miesiace.
Kopniakow zazdroszcze. Chetnie poczulabym je znowu [emoji1]
Moja wytańczona .Lalunia najlepszego jeszcze raz .Mialam 6 komorek, do 3ciej doby dotrwala jedna jedyna, ktora wlasnie skonczyla rok [emoji16]
Zobacz załącznik 845608
Sto lat dla malej ksiezniczkiMialam 6 komorek, do 3ciej doby dotrwala jedna jedyna, ktora wlasnie skonczyla rok [emoji16]
Zobacz załącznik 845608