gooossia17
Fanka BB :)
Ja wezmę ze sobą książkę,ale ja nie mogę nic jeść przez caly ten czas czy tylko do pierwszego pomiaru??
Do 2 pomiaru nic jeść ani nic pic nie możesz [emoji4] książkę możesz czytać, ale chodzić za dużo tez nie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja wezmę ze sobą książkę,ale ja nie mogę nic jeść przez caly ten czas czy tylko do pierwszego pomiaru??
A ile to czasu trwa? W sensie drugi poniar jest po 2 godzinach?? O rety to ja tam padne z głodu :/Wogole nie możesz jeść i chodzić raczej też nie dlatego że wtedy organizm szybciej spala cukry a to musi być zbadane w neutralnym tempie
Ja mam juz jeden niemiecji Geratherm a dzis kupilam drugi w Lidlu bo sa ciuszki i m. In termometryDziewczyny jaki termometr dla dziadziusia polecacie?
Sprawdź ten z Lidla ja go kupiłam i 10 razy zmierzyłam temp i za każdym razem inna była- oddałamJa mam juz jeden niemiecji Geratherm a dzis kupilam drugi w Lidlu bo sa ciuszki i m. In termometry
Myślałam żeby zainwestować w te lepsze pezystawiane do głowy koszt około 50 euro.Kolezanki wypróbowaly jednej działały dobrze drugiej zawsze oddawalo stopni,stwierdziłam że nie kupuje będę używała elektrycznego zwykłego który zawsze co do stopnia dobrze wskazywał temperatureDziewczyny jaki termometr dla dziadziusia polecacie?
ja mam microlifeDziewczyny jaki termometr dla dziadziusia polecacie?
ja mam microlife