• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ikasia...cudowne zdjecie masz! ja kompletuje wszystko od samego początku:tak: ciesze się, ze wszystko gra! i serduszko puka...jeżeli ten bol to skurcze to nie ma się co bac tylko brac nospe! nie ma co się meczyc:-)

Misia...ja tez stawiam na Ikee jednak, jakbys mogla wstawić zdjęcia to czekam...jestem ciekawa jak to wygalda :-)

Adus...trzymamy kciukasy za ciebie i Maksia...no i za tatusia, żeby za dużo łez nie wylal:-D bo to piękne chwile dla was będą.!

Sony...no a jak ty się czujesz kochana z ta szyjka? kiedy masz nastepna wizyte? ja tez dziś do sklepu poszlam! normalnie baby na kasie się patrzyly na mnie dziwnie z tym brzuchem, bo 2 miesiące prawie mnie nie widzialy...a tu kuku!:-D:-D a ja bylam taka dumna z tego brzucha...ahhhh:-D

a tu wam daje mój prawie III trymestr :shocked2:
PhotoCrop_2013-05-29_10-12-48-.jpg

Załączniki

• PhotoCrop_2013-05-29_10-12-48-.jpg
    PhotoCrop_2013-05-29_10-12-48-.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Miliaa no, ładny zgrabny brzuszek. Mój to wieloryb w porównaniu z twoim. Czuję się dobrze, wizytę mam 4 czerwca, a genetyczne 13 czerwca. Jakoś mi ten mój mały bąbel słabo dokucza.

Witam!słonecznie to u nas juz było, aż spać nie mogłam, a teraz nadciągnęły chmurzyska i pewnei coś z nich popada...
miliaa taki malutki melonik w 27 tc??ja też taki chcę!!!:-) zgrabniutki!

Sony...no to już niedługo...ale jak się oszczędzasz chociaż trochę to będzie dobrze!! ty już 20tc...:szok:matko...na prawde ten czas zapitala szybko. powiem ci, ze ja nawet nie zdarze chyba się nacieszyć ta ciaza...
a! czekam na fotki z twojego zamówienia! nie zapomnij:tak:

martka...hahahaha...no wlasnie taki smieszny maly;-) w weekend sprobuje meza namowic na jakas sesje, to może lepsze i ladniejsze fotki będę mieć:tak: na zywo wygląda na trochę większy...:-D

dziewczyny, a kiedy kupowałyście pierwsze spodnie ciążowe?tzn. kiedy melon zaczął się powiększać?wiem,że to różnie, tak pytam z ciekawości? :-)

Martka ja w spodnie ciążowe zaopatrzyłam się ok 8tc a nosić zaczęłam ok 10tc chociaż wcześniej zdarzało mi się dyskretnie rozpinać guzik jak gdzieś siedziałam.

Milia masz brzuszek jak ja w 12tc. Bardzo zgrabniutki!!

Martka ja spodni nie kupiłam jeszcze. Gumkę tylko dokupiłam i taką przedłużkę z niej zrobiłam. Kupiłam tylko ostatnio w Lidlu dwie pary leginsów ciążowych.
Gratulację 10 tygodni. To mamy różnicę między sobą równe 10 tyg.

reklama
martka...ja nie wytrzymałam i kupiłam 2 pary spodni z pasem już w 12 tc i uzywalam ich, chociaż były na mnie trochę za duże:-D ale przynajmniej fajnie się czułam:-D
a dziś kochana to ty kończysz 10, czyli zaczynasz już 11:tak:

Marcysiowa...a ty nie rodzisz na razie? jak się trzymasz? masz jakies skurcze przepowiadające?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry