• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Misia- tak mi sie przypomnialo a propo zakupow, ze jak kupujesz w next on-line to jesli masz status VIP, mozesz juz w przecenach kupowac troszke wczesniej, niz wyprzedaz sie zaczyna. Bo w dniu wyprzedazy, to juz za duzego wyboru nie ma on-line. Mi zawsze pozostaje tylko sklep stacjonarny, choc nie sadze, ze sie zbiore w tym roku, bo to zawsze w okolicach chyba 20 lipca.jak lubisz next to moze zobacz sobie na strone debenhamsa, tylko nie wiem jak z wysylka

http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/Navigate?ps=max&catalogId=10001&lid=%2F%2Fproductsuniverse%2Fen_GB%2Fproduct_online%3DY%2Finsearch%3D1%2Fcategories%3C{productsuniverse_18662}%2Fgender_s%3E{baby20girls202802d2420months29}&langId=-1&storeId=10701&pn=1

A rozmiarem dziewczyn nie strasz, bo nasze zawsze podobne wymiary mialy a ja mam rodzic naturalnie :szok:.

reklama
Aduś - mi ktoś mówił, że szyjka jest jak sprężynka - skraca się i wydłuża. Tylko leż dużo.

Trzcinko - mnie się wydaje, zę next ma do POlski inną politykę i nie ma takich promocji jak w GB.

Dziekuje wam za slowa otuchy! Ja jestem przerazona, sposob w jaki mi to ordynator przedstawial byl jakis katastroficzny... a jak poglaskalam sie po brzuchu przy nim to powiedzial ze jak tak bede robic to strace ciaze... Jestem sama na sali, nie moge przestac myslec o tym szwie...Umre jak sie cos Maksiowi stanie! Czytalam ze ten szew zaklada sie m. 14-24 tc... czy slyszalyscie zeby komus on nie pomogl??? umieram ze strachu:-(:-(:-(

Aduś co za głupek z tego ordynatora :angry: jak on mógł tak powiedzieć. Nie stracisz Maksia, my tu wszystkie jesteśmy razem z Tobą :tak: Trzymaj się Kochana.
Czy mąż jest przy Tobie?

Madzia jestem sama, M w domu... tak strasznie sie boje o malego po tej rozmowie...i jeszcze tekst ze jest najwyszy stopien zagrozenia ciazy.. a do tej pory bylo tak dobrze... Jak o tym pomysle to wyje.. :-(:-(:-(
wstawie wam zdjecie moje szczescia Literska_Barbara_31368_DPI_200.jpg ziewa sobie z nózkami do góry.. placze jak patrze na to zdjecie a jeszcze do dzis rana nie moglam przestac sie usmiechac na widok tego zdjecia

Załączniki

• Literska_Barbara_31368_DPI_200.jpg
    Literska_Barbara_31368_DPI_200.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 103
Misia dziekuje, czytam wlasnie fora i tez wypowiedzi sa pozytywne.. jakas pociecha. ale i tak okropnie boje sie o małego. Pamietam ze ktoras dziewczyn z tego forum miala zalozony tylko nie pamietam ktora... Zamierzam juz TYLKO lezec, koniec pracy, zakupow, obrone na uczelni przekladam na zaraz po porodzie..wrzesien/pazdziernik. Tak sobie mysle co by bylo gdybym nie namowila mojego dr w sr na koniec usg na sprawdzenie szyjki....? nawet nie chce pomyslec, 5tyg temu i 2 tyg temu byla twarda i dluga na 35-37 mm ... To byla jakas opatrznosc ze w pore tu trafilam

Aduś co za osioł z tego lekarza, na dodatek ordynator :angry: qurcze jak mu się udało zostać ordynatorem z takim podejściem do pacjentek! I nie martw się, bo wszystko będzie dobrze. Ja nie znam nikogo osobiście, ale nawet dziewczyny na forum bliźniaczym miały zakładane podobne rzeczy i wszystko jest dobrze. A co do głaskania brzuszka to przeciesz każda z nas głaszcze ile tylko może, to jakiś chyba matoł ze średniowiecza... sorry, ale :baffled: brak innych słów

ps. Maksio cudny!

Dziewczyny mam wynik krzywej cukrowej i nic z tego nie rozumiem :-( Może Wy pomożecie zinterpretować mi wynik, nie rozumiem czemu są 3 parametry skoro ja miałam mieć badanie glukozy na czczo i po obciążeniu po 2 godz. Pomocy.

[TABLE="class: standardTable, width: 940"]
[TR="class: gridItem_high"]
[TD]Glukoza[/TD]
[TD]Glukoza[/TD]
[TD]126[/TD]
[TD]mg/dl[/TD]
[TD]70,00[/TD]
[TD]105,00[/TD]
[TD]H[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #E3E3E3"]
[TD]Test obciążenia glukozą (75g)[/TD]
[TD]Glukoza na czczo[/TD]
[TD]98[/TD]
[TD]mg/dl[/TD]
[TD]70,00[/TD]
[TD]105,00[/TD]
[TD]N[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Glukoza po 2 godz.[/TD]
[TD]134[/TD]
[TD]mg/dl[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Eksport danych

reklama
Adus, nie sluchaj tak doslownie tego czlowieka! Mojej kolezance zalozyli szew w 29tc i lezala plackiem... I urodzila Tomka 3 dni przef terminem!! Glowa do gory i staraj sie tak nie denerwowac. Pomysl ze najeazniejsze, ze jestes w szpitalu! Zrobia co musza i pojedziesz do domu.

A dr S.... Hmmmmm :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry