Czesc Dziewczyny,
Lawendowy, witaj po tej stronie ;-) Niedlugo bdziemy odliczac dni do Twojej punkcji, transferu i dni do bety. Czekam rowniez z niecerpliwoscia na TWoj suwaczek.
Dziewczyny

jakie piekne zestawy rzeczy znalazlyscie na allegro.
Gotadora Twoja wyprawka tez sliczna.Tygrysik jest boski :-)
Madzialenak, jak Twoj Sebus uberze taka koszule to bedzie z niego taki przystojniak ,ze wszystkie dziewczyny beda sie za nim ogladac.
My bylismy z mezem w piatek w sklepie, gdzie wykupilismy karte stalego klienta. Dzieki temu jest o prawie polowe tanej i moj maz...

szokkk jeszcze go nie widzialam w takiej akcji hihihih Zwykle jak ja chodzilam z nim do babskiego sklepu , to po kilu sekundach stawial z rozlozonymi rekami i mina nieszczesnika. Tutaj wpadl w wir zakupow.POszlismy tylko po body. Body nie kupilismy za to caly kosz innych rzeczy hihihi Ja wybralam 3 artykuly on reszte hihih
Adus, caly czas myslami jestem z Toba. Jutro bedzisz juz miec zalozony szew i bedzie dobrze. Oszczedzaj sie tylko lez i jeszcze raz lez. Powodzenia jutro!!!! Trzymam kciuki, aby wszystko bylo ok
Dorex, mala jesl slodziak taki,ze tylko ja schrupac ;-)
Memories, witam i gratuluje. Beta to sprawa indywidualna. Nie ma co sie martwic tym bardziej,ze widzailas pecherzyk.:-)