• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hey Aduś:) dobrze pamiętasz Kochana, leczyłam się w Invikcie a,e po nieudanych dwóch transferach (2011, crio i 2012, crio) w już akcie desperacji zmieniliśmy klinike na Gametę i jak widac efekt jest. Ciesze sie, że u Ciebie wszystko w porządku i gratuluje z całego serduszka, zawsze Ci kibicowałam:-)

reklama
Dzięki dziewczyny!!

Lawendowy śnie ty mój ja wiem, że dziewczynkom dobrze w brzuszku. Tylko ja już niemam siły. Od 2 tygodni w szpitalu jestem i zaczynam świrować. W perspektywie mam jeszcze 2 tygodnie w szpitalu i płakać mi się chce. Poza tym jestem coraz większa i na prawdę nie mam siły fizycznej. No ale wytrzymam. Najważniejsze, że jutro czegoś konkretnego się dowiem.

madzialenak--> tak, jakos tak było w tym samym czasie, ale wtedy szczęścia nie miałam, również gratuluje Tobie z całego serduszka:):):) Ty musisz mieć już brzusio mega:)

Marcysiowa-->jak zobaczyłam ze taka beta wysoka to tez pomyslałam o bliźniakach a tu jeden pecherzyk:) no chyba ze drubi mógł sie gdzieś skryć, ale to chyba mało prawdopodobne..hhmmm:)

agapl13--> Ciebie również pamiętam o ogromnie gratuluję :) masz rację, nie ma co się martwić tylko cieszyc:)

Kate071-->chciałabym, żeby były bliźniaki ale jeden bąbelek też dobrze:) zobaczymy co pokaże nastepne usg:)

Aduś jutro myślami i będę z Tobą. Cały czas myślę o Twojej sytuacji i wiem, że będzie wszystko dobrze. Rozumiem Cię, że jesteś w strachu bo jak się postawię w Twojej sytuacji to też bym się bardzo bała jednakże musisz zaufać lekarzom. Trzymam kciuki.

Marcysiowa w takim razie kciuki za jutro, aby wszystko poszło po Twojej myśli ;-)

Marcysiowa, wierzę Ci, że sił brak.
Może lekarz się zgodzi na 06.06 Oby. W każdym bądź razie, myślami jestem z Tobą :-)
A tak na marginesie jeśli pójdzie Ci na rękę, to dziewczynki będą numerologiczną 9. A to stare, dobre dusze :tak:

miliaa--> dziękuję:-) gdyby był chłopczyk to b y była rewolucja bo u nas same baby sie rodzą w rodzinie:) ale teraz tylko myslę o tym żeby czy dziewczynka czy chłopczyk - nieważne oby zdrowiutkie :) ale pocieszyłaś mnie ze miałas również takie wysokie wartości bety, masz rację trza sie cieszyć a nie rozmyslać:) Gratuluje synka:):):):-)

Aduś, będzie dobrze i nie ma innej opcji.
Jutro jestem w Twoim szpitalu i będę tak mocno myśleć o Was, że pewnie dopadnie Cię czkawka :-) oby tylko nie w czasie zabiegu.
A o Maksia się nie martw. Przecież to wszystko dla niego, żeby mógł jeszcze pomieszkać w brzuszku.

Memories witaj :-) gratuluje tak pięknej bety! moja w 18 dpt była 5372.00 ale ja mam dwóch producentów.

Dziś mój Hani ... znowu wybrał się na zakupy :-), oto część z nich:

IMAG0753.jpgIMAG0751.jpgIMAG0748.jpgIMAG0741.jpgIMAG0739.jpgIMAG0737.jpgIMAG0745.jpgIMAG0727.jpgIMAG0732.jpgIMAG0723.jpg

Załączniki

• IMAG0753.jpg
    IMAG0753.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 63
  • IMAG0751.jpg
    IMAG0751.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 65
  • IMAG0748.jpg
    IMAG0748.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 62
  • IMAG0741.jpg
    IMAG0741.jpg