Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję
Sa plusy nie trzeba chodzić ....Już sie poprawilami uwierz ze Twoja lazienka jest duza. Jak ja bym wstawila cos takiego do swojej to przed lazienka musialabym postawic wiadro i balie
![]()
obrót i na przebierak 
To jest inna osoba niż ja zamówiłam ale ona nie chce za granicę wysłać:-ODziękuję
Ty nie mialas dzis lekarza ?
Kochana dzis u nas sukces. Mala zasnela bez palca! Pierwszy raz polozylam ja do spania na tej poduszcze ortopedycznej mimos i zamiast rece do buzi to jedna wsadzila troche pod poduszke a druga raczka chwycila sobie brzeg i tak spi. Moze dlatego ze to nowe dla niej. Ciekawe jak jutro bedzieU nas u Oliwii jest kciuk i już próbujemy wszystkiego żeby ją oduczyc i nie idzie. Pediatra powiedziała że będzie gorzej niż że smoczkiem...
Poszlam do pediatry z tymi kolkami, że ona tak płakała i lekarka dała mi skierowanie na usg brzuszka, mocz i posiew. Na usg wyszła torbiel, radiolog ją opisał jako nerki lub nadnercza. Pojechałam na usg do innego miasta na lepszy sprzet i on że to na wątrobie, że nerka czysta. A trzecie usg że nerka czysta ale że nadnercze albo watroba. Niby to nie boli Marceliny i Takie rzeczy tylko sie kontroluje. Przez ostatnue 3tyg nie uroslo a teraz mamy poradnie. I tyle czyli wiem ze nic nie wiem. A mocz wyszedl super zadnych bakterii itd i to jakby tez potwierdzalo ze to nie nerka.@Agnieś191 a co jest Marcelinie ? Albo co mowili ze było ? Bo albo przegapiłem albo pisałeś nie tu
3 dni przed porodem ciśnienie mi skoczyłoTo jest inna osoba niż ja zamówiłam ale ona nie chce za granicę wysłać:-O
Miałam:-) ciśnienie mamy podwyższone. Dostałam leki, nakaz leżenia z nogani w górze (z takim brzuchem graniczy to z cudem) i do środy jak się unormuje to czekamy do 25, jak nie spadnie to cc wcześniej.
i wysyła kurierem malych paczek sie nie opłaca .To pewnie taki torbiel co sie wchłoniePoszlam do pediatry z tymi kolkami, że ona tak płakała i lekarka dała mi skierowanie na usg brzuszka, mocz i posiew. Na usg wyszła torbiel, radiolog ją opisał jako nerki lub nadnercza. Pojechałam na usg do innego miasta na lepszy sprzet i on że to na wątrobie, że nerka czysta. A trzecie usg że nerka czysta ale że nadnercze albo watroba. Niby to nie boli Marceliny i Takie rzeczy tylko sie kontroluje. Przez ostatnue 3tyg nie uroslo a teraz mamy poradnie. I tyle czyli wiem ze nic nie wiem. A mocz wyszedl super zadnych bakterii itd i to jakby tez potwierdzalo ze to nie nerka.