Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My mamy ten drugi TL i jest u nas hitem od drugiego miesiąca. W pierwszym był cyc. [emoji23]
U mnie nawet niedrapki były zakazane w szpitalu. Oj tak pazurki rosną jak szaloneTych rękawiczek niedrapek tez już się praktycznie w ogóle nie używa. Dziecko od pierwszych chwil ma czuć, nawet jak się zadrapie to się stymuluje. Poza tym maluchom tak szybko rosną paznokcie, ze moja Zosia do teraz się drapie.
U mnie nawet niedrapki były zakazane w szpitalu. Oj tak pazurki rosną jak szalone![]()
@Iskra_82 a Ty masz juz wózek w domu? Ja kozwa mam drugi raz na gwarancji gondoleraz mialam niedoszyta a drugi raz przy laczeniu z budka wystawal material i o ile za pierwszym razem oddalam w poniedzialek.a w piatek juz mialam to teraz już kozwa drugi tydzien i dalej nie wyslali. Niby mieli wczoraj lub dzis a po telefonie do nich jeszcze z czestochowy nie wyszedl bo jeszcze nie jest naprawiony. No ilez kozwa mozna czekac. Jak w poniedziałek nie wysla to będzie ostra awantura
To u nas działamy takJa Zosi muszę obcinać co 2 dni. Jednak jest to wyczyn bo co zbliżę się na śpioch z nożyczkami to oczy jak 5 zł. Kombinuje jak mogę żeby jej obciąć bo tak wymachuje rączkami ![]()

No sprawdz sobie bo mowie Ci szok. A przypomnij mi na kiedy masz termin? Nie chce mi sie szukac kalendarza. Ja spakowana jestem już gdzieś 2, 3 tygodnieDo wczoraj to miałam tylko wózek
Mój już krzyczy od paru tygodni że torba nie spakowana, a ja cały czas z tyłu głowy mam że przenoszę i mam kupę czasuDr mnie zmobilizowała, więc wczoraj po wizycie kupiłam łóżeczko, wanienkę i inne pierdułki, a dziś przyszła paczka z gemini
Teraz Ty mnie zmobilizowałaś żeby sprawdzić gondolę, bo dalej w kartonie. Spacerówka ok.
A Ty się nie stresuj bo z nerwów urodzisz wcześniej, a jak to tak bez wózka rodzić![]()