Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Koleżanka mi ostatnio powiedziała , że ona odczuwała krocze po zszyciu przez 7 miesięcy
....jak to usłyszałam to byłam w szoku ! Przyłóż sobie lód zawiniety w jakiś ręcznik i jak masz chwilkę chociaż , to po prostu poleż bez bielizny - ja tak robiłam i w sumie jakoś się zagoiło . Możesz też przemyć sobie TantumRosa i ćwicz mięśnie Kegla - pomaga w szybszym zagojeniu . A jeżeli będzie cie boleć bardziej to chyba będziesz musiała leciec do lekarza , żeby ci sie tam jakiś stan zapalny nie zrobił . Aaaa i myj się szarym mydłem - tez przyśpiesza gojenie.
A moj maz,w smiech....myslalam,ze go zabije !!! No ale teraz w sumie sie mu nie dziwie,bo stalam nad patelnia i ja wyzywalam 

No nic...jutro bedzie lepiej.
a po drugie brałam luteine dowcipną i przez nią czułam dyskomfort,bałam się,ze podczas pływania będzie mi wyciekać
Teraz cgodze na basen przewaznie 2 razy w tyg. i najczęsciej pływam żabką,próbowałam pływac na plecach,ale czułam jak maluszek się wyciąga w brzuszku i przeprowadza rewolucje w brzuchu:-)
hahah . Czujesz ?
no ale za to żelazo mi spadło:-(