• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
malinuś skurczy nie mam, ale taki jakby twardy brzuch.No i ciągnięcie, jak w w 7-8 tc.Wczoraj trochę poszalałam, bo cały dzień praktycznie przełaziłam, może to przez to?ale znowu schizuje, bo te plecy też bolą, na dole.Muszę wytrzymać do piątku, do wizyty.Wzięłam magnez, może no-spę też wezmę?Z tym spaniem, to makabra!! kurde, jak księżniczka na ziarnku grochu ;-) a to prześcieradło, at o za gorąco, za zimno, za jasno, jeszcze koty mnie w ciąży bardziej kochają (mam dwa) i tak śpią mi na nogach, przy, między,że się ruszyć nie mogę, kołdry nie mogę ruszyć, mąż chrapie i mnie budzi, nie wiem, czy się nie przeniosę do pokoju obok :zawstydzona/y:
a to,że ten brzuch jest taki twardy, to normalne? wczoraj taki nie był, cholerka..:-(

Ostatnia edycja:
Martka - nie jest to normalne. Ja bym wzięla luteinę.
Na mdłości pomagały mi kiwi.
Gotadora! Co u Ciebie???
Dziś w Housie była ta niania elektroniczna apple. Pani dyrektor córeczkę w pracy podglądała.

malinuś bo już się naczytałam,że jak twardy, to oznacza skurcze, ale ja nie czuję żadnych "falowych skurczów", wiec sama nie wiem, a może to wzdęcia?nie odróżniam :zawstydzona/y:Po prostu, nie miałam tak wcześniej i dlatego panikuję.Byle do piątku, do piątku....

reklama
Kiwisia a ty od kiedy bylas na fenoterolu, ktory tydz? bo ja jutro dopiero 24 tydz koncze..
Fenek jest naprawde skuteczny , nie mam skurczy brzuch mi dzis stwardnial ze 3 razy ale bezbolesnie a to wg wszystkich lekarzy tu nie jest skurcz. Nier plamie od rana co tez jest dobrym objawem, ale b. boje sie pt usg jak szew sie trzyma :( Jakiej dlugosci byla twoja szyjka jak wyladowalas w szpitalu/ Czy ty krwawilas dodatkowo? wiadomo bylo od czego?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry