malinuś
Fanka BB :)
Ale dyskusja się rozwinęła
Co do ubranek, mimo ze to dopiero prawie 13 tydz. to już zrobiłam selekcje w szafie, w większość się nie mieszczę, na razie na szczęście tylko w spodnie cisną jak cholera...;/ ale bluzeczki i swetry to luzik, bo zawsze miałam tendencję do kupowania dość luźnych bluzek
Zamówiłam sobie przez necika spodnie, o rozmiar większe, ale zwykłe nie ciążowe, może to błąd, bo przecież niebawem nie zapnę się... Ja mam ogromny apetyt;p i jakoś tak odkłada mi się, choć mam wrażenie ze brzusio też się powiększa
już jestem 3kg na +.
Martka, co do badań to miałam dzisiaj, nie prenatalne tylko szczegółowe USG na przezierność, kość nosowa itp. Bo prenatalne to lekarz kieruje jeśli uważa ze coś jest nie w normie. Maluszek jest już 6,5 cm
)) suuper
Martka, co do badań to miałam dzisiaj, nie prenatalne tylko szczegółowe USG na przezierność, kość nosowa itp. Bo prenatalne to lekarz kieruje jeśli uważa ze coś jest nie w normie. Maluszek jest już 6,5 cm
a kapelusze słomiane są znowu w modzie, mam zamiar sobie taki kupić, bo nie bardzo można się opalać w ciąży
A patrząc za okno, trudno uwierzyć,że wogóle nastąpi jakieś lato....
też tak macie?albo miałyście???