Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To deszczysko mnie dobija, jeszcze na dodatek dalej naprawiają mi auto jak to jeszcze trochę potrwa to zaraz będę musiala je zwrócic do firmy i z moich planów rajdu po sklepach za kołyską i ciepleszymi ciuszkami będzie jedna wielka d...pa. Mam dzisiaj nastrój do bani chyba strach porodowy mnie dopada. Śniło mi się, że już urodziłam i śpię z moim bobasem w łóżku (sen był bardzo realny bo jak się okazało moj pies, który nigdy nie włazi mi do łóżka wlazł pod pierzynę i przytulił się do mnie tak, że łeb miał na mojej klatce piersiowej) a mi się śniło, że nie mam pokarmu i sił karmic Zuzi a ona na mnie wisi głodna.
). Fenoterol i Ispotin też jej nie zaszkodził dostała 10 punktów i rozwija się bardzo dobrze. Jest bardzo mądrą dziewczynką, sprawną fizycznie i wszystkie wyniki po urodzeniu miała książkowe.
.
Napłynęły jakieś masy ciepłego powietrza, zrobiła się parówka, która niestety wróży kolejne opady ale przynjamniej wyszłam na dłuuugi spacerek. Kupiłam kilogram "truskawek", które smakują jak wodniste limonki ale kolor mają piękny (ciekawe skąd ta piekna czerwień), czereśnie też bordowe ale również smakują jak woda, ale co tam obżarłam się tak, że chyba peknę i humorek mam już super. czekam z utęsknieniem na bób, który uwielbiam.