• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Milia dobrze, ze na wizycie wszystko ok :-)
Milagros gratuluję córeczki :-)

A u mnie po wizycie... nic sie nie zmieniło, tzn. It's a BOY
Mały waży 495gram :szok: , klocek :-D (no wiecie, jak patrzyłam na tabele średniej wagi płodu w tym tygodniu to jest 300 gram) i wszystko jest z małym OK :-)
Całe usg strasznie się wiercił i zasłaniał, więc z usg 4D nici :baffled: Pokazł tylko "sprzęcior"- dwie kule i armatkę :-D i uszko.
Moja szyjka długa i zamknięta.

reklama
Oskaa no Wery kloc :)) mój w 20 tyg i 6 dniu miał 374g i myślałam że duży ;)O Gratulacje. Moją ciążę niby liczą o 4 dni mniejszą, bo ja liczę od dnia punkcji, a oni od dnia ostatniej miesiączki, a punkcję miałam w 10 dc.
Miliaa a coś ty się tak na tą cesrkę napaliła? Czemu nie chcesz sn?

Oska...gratulacje!! cudne wiadomości:-D mój miał około 400g, także niezłego kocka masz...a myslalam, ze mój kloc gigant;-):-)

Sony...nawiedzilam się, bo ostatnio co nie przeczytam albo obejze to ciagle jakies komplikacje przy sn i mi się w kasku poprzestawiało...z reszta mój maz nie chce tez sn...:-p

Sony, milia dajcie spokój, on mnie chyba w pół rozerwie :szok:;-)
Dr mówił, ze moja waga urodzeniowa i męża nie ma wpływu, ale wiecie ja 4600 a mąż 5300 :szok::szok::szok:

Miliaa dlatego ja wolę nie czytać o porodach :) Kiedyś też myślałam o cesarce, tak sobie myślałam, że mnie znieczulą, wyciągną i po kłopocie, ale najgorzej jak znieczulenie zejdzie. Stwierdziłam, że pocierpię przy porodzie, żeby potem być monter. Wiadomo i tu i tu mogą wystąpić komplikacje. Co ma być to będzie. ;-)

Oskaa...eee no to spoko:tak: to sporo wazyliscie z mezem...ciekawe co mowil lekarz, ze to nie ma znaczenia, bo mój syn ma długie nogi i dr powiedział, ze patrząc na mnie i na meza wie po kim jest dlugi...no ale może zartowal;-)

Sony...ja nie czytałam, ja nawet nie chciałam wiedzieć, bo domyslalam się, ze się zafiksuje...ale co wlaczylam lisa na zywo, albo jakies inne dokumenty to akurat o tym było, jakby mnie atakowalo:-D no i koniec...poza tym ja już miałam operacje jedna, wiec wiem z czym to się je i wcale to nie jest straszne...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry