• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Adus...ty się tak nie stresuj, bo tym martwisz dzidzie...a dzidzia od 20tc wspolodczuwa to co ty. oszczedz mu stresu...BEDZIE DOBRZE!!! może popros o relanium

Avocado, przesyłam rocznicowe uściski i serdeczności.
Sama jestem ciekawa, kto u Ciebie mieszka. W koło same chłopaki, chyba na wojnę się zanosi, to może dziewuszka? :-)

Sylwia, czytając Twoją historię o braciszku bliźniaku, aż łzy mi poleciały. Smutna opowieść. :-(

Miliaa - czy myslisz, że mnie kto badał? Jak zobaczyli, że przyszłam ze swoją poduchą pod plecy, pisali mi zalecenie cc. Chciałam iść do psychiatry, ale gin powiedział, że szkoda psuć sobie papiery i opinię. Fakt, że mnie plecy bolały, ale i tak się nie da zrobić zdjęcia w ciąży.

Miliaa - czy myslisz, że mnie kto badał? Jak zobaczyli, że przyszłam ze swoją poduchą pod plecy, pisali mi zalecenie cc. Chciałam iść do psychiatry, ale gin powiedział, że szkoda psuć sobie papiery i opinię. Fakt, że mnie plecy bolały, ale i tak się nie da zrobić zdjęcia w ciąży.

Misia...no wlasnie ja znam ta ogolna opinie o psychiatrach i psychologach, ale to, ze załatwisz sobie skierowanie na cc przez psychiatrę nie będzie się za toba ciagnelo. bo to nie zostaje nigdzie zapisane. nie mam przed tym oporow, bo sama pracowałam kiedyś w szpitalu psychiatrycznym i ludzie milion razy gorsze rzeczy robili, żeby uzyskac jakies adnotacje i skierowania...wiec mysle, ze opinia o cc nie będzie mi "zagrazac":-)

a ty planowane cc masz ile przed terminem...u mnie z OM termin na 30 sierpnia, a z ostatniego usg na 22 sierpnia i prof powiedział, ze kolo 14 cc...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry