• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kiwisiu - nie zrobiliśmy antresoli - choć na początku chcieliśmy. I salon i sypialnia mają mieć po prostu okno od podłogi do sufitu. Jak A. wróci z pracy, poproszę, by przekazał Ci (jeśli ma, bo może być u naszej konstruktorki tylko) jak zmieniamy projekt. Podpiwniczyliśmy go i podnieślismy trochę powierzchnię dużego i małego budynku, w małym robiąc osobne mieszkano dla seniorów, a u góry powiększyliśmy powierzchnię wszystkich pokojów. Dziś Małgonia ma 13 m2 i się na nich nie mieści. Dziewczyny mają mieć swoje łazienki i długie szafy z drzwiami przesuwnymi na ciuchy (A. zakłada, że będą podobne do mnie i zbiorą spore kolekcje ubrań). Obecnie mamy sypalnię ok. 20 m2 i nie chcemy mniejszej. Salon 30 m2 to la nas jest za mały. Narożnik wchodzi na kominek, stół na narożnik i nawet nie ma gdzie wstawić łóżeczka.
A. skończył budownictwo i lubi bawić się w projektowanie, przestawianie ścian itp. Ale sam sobie zrobił krzywdę - od zawsze kochał komputery, ale zdając maturę stwierdził, że nie chce, by hobby stało się jego pracą i poszedł na budownictwo. Po trzech latach pracy w budownictwie rzucił je i ... zajął się komputerami i informatyką. Różnie się w zyciu układa.

reklama
swieze wieści...mam się dobrze, szyjka trzyma, dluga, dokładnie nie mogl zmierzyć ale na pewno ponad 3cm, lozysko już podniosło się do góry wiec spoko, jedyne co zostało ze złych wieści to moja stawiajaca się macica, teraz dawke nospy mam zwiekszona do 4xdziennie no i odpoczynek, ale ostatnio sobie pozwalałam trochę, wiec ta sprawa mogla się pogorszyć.
Marcel wazy 1240g, parametry wskazują na 29 tydzień skończony.
co do mojej cesarki to bez odpowiedniego zaświadczenia nie ruszymy, wiec musze sobie zalatic skierowanie od psychiatry, ze nie jestem w stanie psychicznym, aby urodzić silami natury, szkoda, ze nie może być od psychologa, bo bym sobie sama wystawila:-D
no i na nastepna wizyte mam przynieść to skierowanie, planowana cesarka na 13-14 sierpnia...:rofl2::laugh2: wiec trzeba mnie upchanac na liscie wcześniej:tak:

dziekuje za kciuki!!

Millia super wieści, gratuluję. Oszczędzaj się aby macica się nie stawiała. Powiedz czy Twój doktor widzi na usg, że macica się stawia czy Ty to czujesz?

Ostatnia edycja:
madzialenak...on nie widzi na usg, tylko naciska mi delikatnie na brzuch, tam gdzie dzidziuś i jest on twardy, dziś wlasnie pokazal mi roznice, jak powinnam się sama badac i jak to stwierdzić, wiec brzuch na dole powinien być tak miekki jak zaraz pod mostkiem, tam gdzie mniej więcej masz zoladek. było tak, ze przeszłam od "rozbieralni" na fotel i brzuch rzeczywiście stal się twardy i jak polezalam chwile na fotelu zrobil się tak miekki jak gora brzucha...teraz już zaczynam kumac.
chyba tych skurczy na usg nie widać...

Miliaa czemu musisz mieć zaświadczenia na cesarkę, to on nie może ci sam załatwić? Marcel już duży. Gratulacje.

Mnie zgaga męczy. Mleko już wypiłam i nic. Migdałów nie mam:(

Miliaa ja mam zawsze od dołu miękki natomiast od góry jak chodzę mam bardzo twardy i takie uczucie jakbym skóry miała za mało, takie ciągnięcie, nie wiem jak to opisać.
Jak siedzę i leżę brzuch mam zawsze miękki.

Ostatnia edycja:
U mnie tez sie dzisiaj dzialo :))

Bedziemy miec coreczke :D
Wszystko u niej ksiazkowo, jest idealna jak na swoj wiek co strasznie mnie cieszy.
Szyjka 3,8cm, zamknieta.
Mam zbyt twardy brzuch, mam brac 2 nospy dziennie. Za 2tyg kontrola. Jak sie nie
poprawi to L4.
Bardzo ale to bardzo sie ciesze!!!

reklama
Sony...on nie może mi napisac skierowania, bo nie ma podstaw do tego, u mnie wszystko wporzadku... w ogole mój prof bardzo napalony na SN, wiec w glowie probuje mi pozmieniać ale ja za każdym razem jedno, CC i CC, wiec on tylko taka rade mi dal i powiedział, ze będzie udawal, ze tej rady nie było;-) ogolnie mnie to nie przeszkadza, bo wiem, ze mam jakies wyjście i zalatwie sobie to cc...a on po prostu pięknie je zrobi:-D

madzialenak...no to spoko...mnie się wydaje, ze po prostu skora ci się prezy, bo brzuszek rosnie...to nie jest moim zdaniem stawiajaca się macica...ale to tylko moje przypuszczenia.

milagros...super wieści!!gratuluje, ty chyba chcialas coreczke?

Kate...co do skierowania przez mojego dr to napisałam wyżej do Sony czemu mi nie chce wypisac...a Marcel ulozony glowa do dolu, tak było tez ostatnim razem. a ty kiedy masz wizyte, bo już chyba dawno nie bylas?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry