• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Misia, to możemy podać sobie ręce. Ja też nie farbuje włosów. W swoim życiu miała tylko dwa razy nakładaną farbę, raz czerwone pasemka, ale włosy mi rosły, a odrostów nie było i śmiałam się, że fryzjerka do mózgu mi zafarbowała, a drugi raz, żeby pozbyć się tej czerwieni, na czarno. Chociaż miał być ciemny brąz, taki sam jak mam naturalne. Niestety nie wyszło:-D
A o sztucznej szczęce nie będę wspominać, bo też nie mam :-)

Misia, Lawendowy...hahahaha:-D usmialam się!! ale wy wariatki jesteście;-)

Lawendowy...pozdrow od nas Gotadore...bardzo się cieszymy, ze wraca do norm! a nie wiadomo jak tam z jej torbielka? czekamy tu na nia!:tak:

trzymam za wszystkie wizytujące dziś dziewczyny kciuki!! &&&& no i za mnie tez proszę, żeby szyja była dluga i trzymala i żeby lozysko wznosilo się do góry!:tak:

No ja niestety dość wcześnie zaczęłam farbować i już przestać nie mogę, bo te pojedyncze siwki nie dają mi spokoju...nie wiem, czy to geny, czy od farbowania, ale już tego nie zmienię.A mój naturalny jest taki se, więc też dlatego zaczęłam wogóle farbować, jak większość kobiet ;-) sztucznej szczęki też nie mam, i nie widzę związku, tak szczerze....:-p
Fajnie,że u Gotadory już dobrze, i pozazdrościć Marcysiowych dziewuszek:-D
milla kciukaski!!!!!!!:-D
ja poproszę o kciuki za jutro,żeby Melunia pomachała na USG i żeby nie wyszło nic złego!

Ostatnia edycja:
Miliaa, torbiel jest. Ale lekarz powiedział, żeby jej nie ruszać. Jeśli sama się nie wchłonie, to wytną ja przy cc.

Mam nadzieję, że Gotadora nie będzie miała mi tego za złe, że Wam to mówię. Ale przecież my wszystkie tutaj się o nią martwimy.

Miliaa, trzymam kciuki za długą szyję &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

51910327.jpg

Ja normlanie wlosy farbuję w domu, tak jak do tej pory:)
U nas z mion dla chlopaka ja marzę o Tymonku, a dla dziewczynki Oliwia, Zuza, Gabrysia, Blanka...ne wiem sama:P
A co do Lenki--moja chrzesnca jest Lenka:):)

reklama
Misiu ja również gratuluje tego cudownego 36 tc , ja marze o nim a ciekawe co na to mój szew okrezny i szyjka ...

Misiu leze z dziewczyną, ktora ma duzego krwiaka na macicy i odklejajace sie lozysko i boi sie ile potrwa wchlanianie.. jak dlugo tralo to u Ciebie ? ona jest w 21tc ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry