Od 38 bodajżeA jaką temperaturę można uznać za gorączkę? Mam jakiś termometr do kitu i za każdym razem pokazuje inną temperaturę. Zależy w którym miejscu przyłożę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Od 38 bodajżeA jaką temperaturę można uznać za gorączkę? Mam jakiś termometr do kitu i za każdym razem pokazuje inną temperaturę. Zależy w którym miejscu przyłożę.
Kupowalam w aptece słonecznej i cos kolo 420 placilammiss a ile Cię policzyli za te 6w1 i rota?
Razem tak ? a jak się te rota nazywają?Kupowalam w aptece słonecznej i cos kolo 420 placilam
Od 38C to goraczka, jesli utrzymuje sie 2 pelne dni to czas na pediatre.A jaką temperaturę można uznać za gorączkę? Mam jakiś termometr do kitu i za każdym razem pokazuje inną temperaturę. Zależy w którym miejscu przyłożę.
Tak tylko to jest bardzo tania apteka, nie wiem jak w innych. Zaraz Ci napisze jak malego odlize do łóżeczkaRazem tak ? a jak się te rota nazywają?
Rotarix i hexacima to ta 6w1Razem tak ? a jak się te rota nazywają?
Ja wazyłam na kuchennej ha ha ha w miske ja wsadzałam .....hiTeż już miałam w głowie chęć kupienia wagi, żeby mieć pod kontrolą czy Małej wystarcza jedzenia i dobrze rośnie, ale położna z mężem mnie delikatnie okrzyczeli i zaniechałam pomysłu![]()
Rotawirus koniecznieDziewczyny pytanie do bardziej doświadczonych niż ja :-)
Jak mam ubierać dziewczynki w domu jak mamy 23 stopnie ? Czy wystarczy jedna warstwa body + spodenki?? Myślałam że tak a teraz moja córcia męczy się z katarem:-( więc może j3dnak coś pod body zakładać??
Kolejne pytanie co sądzicie o szczepionkach przeciw rotawirusom??
Pod Twoim okiem może spać na noc bym na brzuchu nie położyłaMoj Hubek teraz spi tak. Nogi gole, okryte tylko cienkim kocykiem. Dzecku sprawdza sie temp. Na karku. Jesli jesr cieply to ok, jesli mokry to jest ubrany za cieplo a najgorsza sprawa jest przegrzewanie dziecka.
Dziewczyny a mam pytanie czy kladzievie spać dziecki na brzuchu? Hubcio ma ponad 5 tygodni, rano mocno płakał i maz go dal na brzuszek izasnal. Ja sie boje troche ale jemu to bardzo odpoeiada
Od zawsze i ile da rade wytrzymać bez wrzasku.Dziewczyny a od kiedy i na ile minut kłaść dziecko na brzuszku?