Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powodzenia![emoji8]Dziewczyny trzymajcie kciuki. Powoli zaczynamy się rozpakowywać, rano odszedł mi czop śluzowyi czuję stałe parcie na pęcherz.
Dziewczyny zapytam Was kiedy Wasze maluchy zaczęły płakać łzami? Moja póki co krzyczy i robi sie czerwona ale mam wrażenie ze wczoraj widziałam łzę. Niestety. Ale czy to możliwe?
Kochana a jak dlugo podawalas espumisan? Hubcio dzieki Bogu kolek nie ma natomiast przy kupie byl straszny placz. Po espumisanie jest duzo lepiej ale nie wiem kiedy go odstawic a Hubcio jutro skonczy 10tygodniJa pierwsze łzy widziałam u Zosi na pierwszym szczepieniu. Barburka wiem co przechodzisz z kołkami. A jak ten bobotic nie pomaga spróbuj zmienić może na espumisan lub sab simplex. Może tak być, ze któryś ze wspomagaczy Anastazji nie pasuje. U mojej Zośki było gorzej po sab simplexie. Espumisan 100 mg jej pomagał.
Kochana a jak dlugo podawalas espumisan? Hubcio dzieki Bogu kolek nie ma natomiast przy kupie byl straszny placz. Po espumisanie jest duzo lepiej ale nie wiem kiedy go odstawic a Hubcio jutro skonczy 10tygodni