MateOk dzięki dziewczyny czyli tego nie kupięa macie jakiś Pomysl co kupić na święta jak mała skończy trzy miesiące? czy to już pora na jakieś stymulujące rozwój zabawki? jeśli tak to jakie?
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
MateOk dzięki dziewczyny czyli tego nie kupięa macie jakiś Pomysl co kupić na święta jak mała skończy trzy miesiące? czy to już pora na jakieś stymulujące rozwój zabawki? jeśli tak to jakie?
![]()
Matebo to i stymuluje i pozwala się mamie umalowac
![]()
Zawsze mam ubaw, jak gdzieś wszyscy wychodzimy i dziecko gotowe, mąż i pies czekają a na mnie już nie ma czasu 
Ej no jak inaczej. Najpierw kawa potem sniadanie potem się ubieram i na końcu makijaż. Jak wstanie to zaczynam od kawy. Potem puszczę melodyjne A to na brzuszek położę A to ba mate i tak nam po te 5 czy 10 minut. A jak zaśnie ba drzrmki to mam godzinęTo Ty się malujesz?!wow podziwiam
Zawsze mam ubaw, jak gdzieś wszyscy wychodzimy i dziecko gotowe, mąż i pies czekają a na mnie już nie ma czasu
![]()
Ej no jak inaczej. Najpierw kawa potem sniadanie potem się ubieram i na końcu makijaż. Jak wstanie to zaczynam od kawy. Potem puszczę melodyjne A to na brzuszek położę A to ba mate i tak nam po te 5 czy 10 minut. A jak zaśnie ba drzrmki to mam godzinę![]()
My od czwartku jestesmy w szpitalu. Dobrze zw drazylan tenat zkego przybierania na wadze i kiepskiego nastroju synka. Hubus mial infekcje drog moczowych-bakterie tylko do leczenia szpitalnego i dodatkowo prxyplatal mu sie adenowirus. Gdybym wcześniej nie byla prywatnie u pani dr jak mial gdzies 5 tygodni i nie wspomniala o posiewie moczu doktorce to by mi zadnych badan pewno nie zleciła. Ja bym dalej myslala ze to skok rozwojowy a Hubus by cierpiałmam nadzieje ze pozbylismy sie dziadostwa i ze jutro wrocimy do domu. W szpitalu przybral gdzies 180 gram z tym ze mial 3 kroplowki z glukozy-dzis juz cale szczescie jej nie ma bo to schodzi pobad 3 godziny i dziecko musi lezec zeby szla kropliwa i wogile masakra ale najważniejsze ze juz jest duzi lepiej