miliaa
Fanka BB :)
dorex...sliczna niunia!i jak jest, rece pelne roboty? jak dziecko przezywa takie upaly?
Sony...ej nie za dobrze ci
;-) mrozona kawka, tu grilek...ehhh...uważaj tylko na ten upal.
Asia..spokojnie, dr wie co robi. ja co prawda brałam encorton miesiąc przed crio w ilości 1 i 1/2 tabl na dzien..ale okazało się jakies 2 tyg przed ze się przeziebilam ostro i wtedy dr kategorycznie zakazala mi brania tego leku...wiec odstawiłam. wrocilam do niego po transferze, no i jestem w ciąży, wiec spokojnie. może dostaniesz po transferze po prostu.
madzialenak...ale fajnie
my po meble w następnym tygodniu jedziemy...tez się nie mogę doczekać... a powiedz jakie farby kupowalas do małego? jakimi malowalas? i jakie kolory?
jeżeli chodzi o proszki to ja kupiłam lovele proszek i concentrino plyn...ale gdzies czytałam, ze po każdym praniu trzeba i tak nastawić pralke na dodatkowe plukanie, tak na wszelki wypadek...
Sony...ej nie za dobrze ci
;-) mrozona kawka, tu grilek...ehhh...uważaj tylko na ten upal.Asia..spokojnie, dr wie co robi. ja co prawda brałam encorton miesiąc przed crio w ilości 1 i 1/2 tabl na dzien..ale okazało się jakies 2 tyg przed ze się przeziebilam ostro i wtedy dr kategorycznie zakazala mi brania tego leku...wiec odstawiłam. wrocilam do niego po transferze, no i jestem w ciąży, wiec spokojnie. może dostaniesz po transferze po prostu.
madzialenak...ale fajnie
my po meble w następnym tygodniu jedziemy...tez się nie mogę doczekać... a powiedz jakie farby kupowalas do małego? jakimi malowalas? i jakie kolory?jeżeli chodzi o proszki to ja kupiłam lovele proszek i concentrino plyn...ale gdzies czytałam, ze po każdym praniu trzeba i tak nastawić pralke na dodatkowe plukanie, tak na wszelki wypadek...
, odwiedzaj nas częściej a niedługo to zagościsz tu na stałe 

wizyta za tydz i 1 dzien, wtedy juz mezus bedzie.. Co polecalyscie do higieny intymnej co chroni przed infekcjami?