• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

dorex...sliczna niunia!i jak jest, rece pelne roboty? jak dziecko przezywa takie upaly?
Sony...ej nie za dobrze ci:-D;-) mrozona kawka, tu grilek...ehhh...uważaj tylko na ten upal.

Asia..spokojnie, dr wie co robi. ja co prawda brałam encorton miesiąc przed crio w ilości 1 i 1/2 tabl na dzien..ale okazało się jakies 2 tyg przed ze się przeziebilam ostro i wtedy dr kategorycznie zakazala mi brania tego leku...wiec odstawiłam. wrocilam do niego po transferze, no i jestem w ciąży, wiec spokojnie. może dostaniesz po transferze po prostu.

madzialenak...ale fajnie:tak: my po meble w następnym tygodniu jedziemy...tez się nie mogę doczekać... a powiedz jakie farby kupowalas do małego? jakimi malowalas? i jakie kolory?
jeżeli chodzi o proszki to ja kupiłam lovele proszek i concentrino plyn...ale gdzies czytałam, ze po każdym praniu trzeba i tak nastawić pralke na dodatkowe plukanie, tak na wszelki wypadek...

reklama
madzialenak...nie, nie...ja wiem, ze nie malowalas...zle mnie zrozumialas. ja pytam o farby na sciane.:-D;-) ja się wlasnie zastanawiam nad kolorem do pokoju małego..

Miliaa acha :-Drzeczywiście nie zrozumiałam, to dlatego, że wiele ludzi samemu maluje meble. Pokój w którym mały zamieszka jest wymalowany na kolor jasny żółty taki ciepły, delikatny i nie będziemy go zmieniać. Chciałam jedynie zakupić naklejki na jedną ze ścian ale jeszcze się zastanowię.

Asia encorton miałam od 2 dnia cyklu, dawka 2mg, najpierw 1x1 potem 2 x 1, odstawiłam po 12 tc.I jest git::-)
Sylwia szkoda,że siostrze się nie udało, następny raz już się musi udać!!!!A co do grzywki, też ostatnio się zastanawiam, czy nie zrobić sobie :tak: tylko ja też mam falowane włosy i zawsze miałam z tą grzywka problem, więc ledwo co udało mi się ją zapuścić do długości reszty włosów i jakoś tak mi szkoda....Łatwo obciąć, ale potem zapuszczane to męczarnia :zawstydzona/y:
dorex śliczna ta twoja Ala :-)

mała daje mamie pospać w nocy i w dzień czasem też:-D upałów nie znosi najlepiej... bo w domu mam wszystkie okna na południe i mamy dziś prawie 29 stopni... ale chodzimy do parku i w cieniu jakoś dajemy radę bo jest przyjemniej niż w domku...

reklama
Dorex ale slodka niunia :tak:
Sylwia przykro mi z powodu siostry niepowodzenia.. fajnie ze juz ma dalszy plan, to jest najwazniejsze
Madzielank gratki 3 z przodu:tak: to taki prawdziwy milestone, zazdroszcze.. tak bardzo chcialabym juz miec 3 z przodu, maly bylby juz duuzo bezpieczniejszy:zawstydzona/y:

Ja dzis mam gorszy dzien moze przez ten upal... czuje czasami uklucie albo pieczenie albo w pochwie albo w szyjce.. sama juz nie wiem... mialam kiedys takie dlugo zanim szyjka sie skrocila wiec mam nadzieje ze to nic tragicznego :sorry2: wizyta za tydz i 1 dzien, wtedy juz mezus bedzie.. Co polecalyscie do higieny intymnej co chroni przed infekcjami?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry