Hej dziewczyny,
W Krakowie brzydko, właśnie przeszła mega ulewa i zrobiło się zimno z 19 stopni jest już tylko 13.
Misia - mam nadzieję, że u Ciebie wszystko OK. Pewnie niebawem nam napiszesz, że mała Lidka już jest po drugiej stornie brzucha

Trzymamy łapki za Was.
Trzcinka - piękny wóz:-) Podziwiam Cię, że masz jeszcze moc chodzic do pracy, ja dotrwałam w robocie tylko do 31 tc.
Sony - gratuluje udanej wizyty. Właśnie dostałam ulotke ze Smyka megastory i widzę, że mają teraz na promocji huśtawkę Bright Starts Dżungla za 259 PLN (promocja obejmuje też Smyka w Silesia CC), jest też pare ciekawych ofert w tym torby do wózka, parasole, łożeczka. Ceny jak z allegro a zawsze można zobaczyc i obmacac;-)Sony a byłaś kiedyś w sklepie Dziecięcy Ekspert na Bocheńskiego w K-wicach? Zastanawiam się czy tam nie podjechac ale nie wiem czy warto bo storna internetowa jest do bani - żaden produkt się nie pokazuje więc nie wiem czy nic nie ma w sklepie czy też strona jest w budowie.
Aduś - wejdź bez kolejki i już, może warto napomknąc paniom z recepcji, że musisz leżec i tylko wyjątkowo wstałas na badania stąd zależy Ci żeby nie czekac w kolejce.
Dzisiaj oglądałam Pytanie na śniadanie i akurat był poruszany temat ustępowania kobietom w ciąży miejsca w środkach komunikacji i przepuszczania w kolejkach. Dziewczyna w 8 m-cu wsiadała do trzy razy do tramwaju i tylko raz ustąpiła jej kobieta, która sama była po operacji serca (oddychała przez rurkę w tchawicy) reszta towarzystwa gapiła się w komórki lub w okno. W sklepie przy kasie nikt jej nie przepuścił.
Niestety potwierdzam, że to norma - w sobotę stalam w mega kolejce do wędlin, wypatrzyła mnie sprzedawczyni i oświadczyła, że absolutnie nie będę stac i obsłużyła mnie poza kolejnością. Reszta stojących (przede wszystkim kobiet) patrzyła na mnie jakbym im wszystko właśnie wykupiła, zniesmaczone miny i wzdychanie jak brałam kolejne produkty były bardzo wymowne. Przed kasami pare osób sobie odbiło jedna kobieta tak pędziła, że mnie aż odepchnęła żeby mnie wyminąc.