• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hi girls,

ja musiałam u babci dzień spędzić, zamówiłam opony do autka męża, a że tu już mi miejsca brak to dałam adres do babci, no i na darmo czekałam - skubaniec nie przyjechał :wściekła/y:

dzisiaj u nas prawie cały dzień leje i to tak porządnie, nawet burza była, fajny chłodek po upałach :-)

Trzcinka bardzo ładny wózek, śliczny kolor

Lawendowy Sen i Madzialenak pewnie właśnie zamawiacie sobie kawusię :happy2: szkoda,że to tak daleko

pozdrawiam Was wszystkie :-)

Dorex, sliczna coreczka, gratuluje raz jeszcze.

Sylwia, bardzo mi przykro,ze siostrze sie nie udalo ale najwazniejsze ,ze ma dalszy plan dzialania.

Madzialenak, gartuje wkroczenia w 30 tydzien!!! Super robota z nasza lista. Dziekuje za wpisanie mojej coreczki. Imie juz tez wybrane: Victoria :-) Ciesze sie bardzo bo imie to brzmi tak samo po polsku jak i po francusku. A Victoria bo to nasz victoir, zwyciestwo w dlugiej walce do szczescia.

Gotadora
,ciesze sie bardzo,ze u Ciebie i bobaskow wszystko ok. Sliczny wozek. Ja rowniez, nie moge sie doczekac kiedy zobacze i przytule moja coreczke. Niech jednak sobie jeszcze posiedzi w cieplym brzusiu.

Czytam dalej zaleglosci. Przepraszam ,ze tak fragmentami pisze ale boje sie,ze znowu mnie rozlaczy i nic nie napisze.

Martka, ja miałam w ciąży coś dziwnego z nogami, coś co powodowało, że musiałam nimi cały czas ruszać, inaczej bym zwariowała. To taki dziwne uczucie, jakby w żyły ktoś mi wpuścił coś gazowanego:) Szukałam wtedy w necie co to jest i znalazłam "syndrom niespokojnych nóg". Czy to o to Ci chodzi? Ja to miałam gdzieś od połowy ciąży, tylko wieczorami. Po porodzie minęło

Fusun...dokładnie ja taki syndrom tez mam..dziwne uczucie, ale wiem, ze musze ruszyc noga, bo zwariuje. u mnie w książce nt ciąży było napisane, ze to wlasnie syndrom niespokojnych nog...i tez tylko wieczorem mi się to dzieje, szczególnie jak zasypiam...ale jak mówisz, ze to minie to jestem spokojna:-)

Hej dziewczyny,

W Krakowie brzydko, właśnie przeszła mega ulewa i zrobiło się zimno z 19 stopni jest już tylko 13.
Misia - mam nadzieję, że u Ciebie wszystko OK. Pewnie niebawem nam napiszesz, że mała Lidka już jest po drugiej stornie brzucha:tak: Trzymamy łapki za Was.
Trzcinka - piękny wóz:-) Podziwiam Cię, że masz jeszcze moc chodzic do pracy, ja dotrwałam w robocie tylko do 31 tc.
Sony - gratuluje udanej wizyty. Właśnie dostałam ulotke ze Smyka megastory i widzę, że mają teraz na promocji huśtawkę Bright Starts Dżungla za 259 PLN (promocja obejmuje też Smyka w Silesia CC), jest też pare ciekawych ofert w tym torby do wózka, parasole, łożeczka. Ceny jak z allegro a zawsze można zobaczyc i obmacac;-)Sony a byłaś kiedyś w sklepie Dziecięcy Ekspert na Bocheńskiego w K-wicach? Zastanawiam się czy tam nie podjechac ale nie wiem czy warto bo storna internetowa jest do bani - żaden produkt się nie pokazuje więc nie wiem czy nic nie ma w sklepie czy też strona jest w budowie.
Aduś - wejdź bez kolejki i już, może warto napomknąc paniom z recepcji, że musisz leżec i tylko wyjątkowo wstałas na badania stąd zależy Ci żeby nie czekac w kolejce.
Dzisiaj oglądałam Pytanie na śniadanie i akurat był poruszany temat ustępowania kobietom w ciąży miejsca w środkach komunikacji i przepuszczania w kolejkach. Dziewczyna w 8 m-cu wsiadała do trzy razy do tramwaju i tylko raz ustąpiła jej kobieta, która sama była po operacji serca (oddychała przez rurkę w tchawicy) reszta towarzystwa gapiła się w komórki lub w okno. W sklepie przy kasie nikt jej nie przepuścił.
Niestety potwierdzam, że to norma - w sobotę stalam w mega kolejce do wędlin, wypatrzyła mnie sprzedawczyni i oświadczyła, że absolutnie nie będę stac i obsłużyła mnie poza kolejnością. Reszta stojących (przede wszystkim kobiet) patrzyła na mnie jakbym im wszystko właśnie wykupiła, zniesmaczone miny i wzdychanie jak brałam kolejne produkty były bardzo wymowne. Przed kasami pare osób sobie odbiło jedna kobieta tak pędziła, że mnie aż odepchnęła żeby mnie wyminąc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry