• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sony...ja dopiero teraz zauwazylam, ze dalas wpis z wizyty...ja to slepota jestem:tak: ciesze się, ze z Pawelkiem wszystko ok...a ty kochana uważaj tylko na siebie i będzie ok, dobrze, ze masz rozsadna pania dr, która reaguje za wczasu. odpoczywaj...

Agapl...dawno cie nie było, nawet miałam pisać do ciebie pw...co tam slychac? jak się czujesz?

madzialenak, Lawendowy...proszę za nas na zdrówko wypic łyczka kawki!;-):-)

Adus... ty się moja droga w ogole nie pitol z tymi ludzmi, tylko pokaz babkom jakiś wypis, ze szpitala, ze masz szew i musisz być szybko przyjeta i stać ani siedzieć nie możesz i koniec gadki!
ja tak w labolatorium zawsze robie. dostałam od mojego dr sierowanie do szpitala, gdzie mam jeszcze napisane lozysko przodujące - ciaza zagrozona, to z czasów 20tc kiedy rzeczywiście tak było i jade na tym non stop...jutro tez ide ale tylko mocz oddaje, krew mi darowali tym razem:-p

reklama
Aduś myślę,że nie musisz aż tak się martwić - ja jak siadywałam pod laboratorium to bardzo często, wydaje mi się,że za każdym razem była jakaś kobieta w ciąży, która wchodziła bez kolejki - powód mnie nie interesował, ale zwykle to było,że ona w określonej porze musi mieć pobraną krew. Ja też miałam o określonej porze, ale zwykle byłam wcześniej i wchodziłam na czas. Nigdy nie trafiła mi się też nieprzyjemna obsługa ze strony recepcjonistek, raz pomyłkowo wydrukowane skierowanie z imieniem kobiety przede mną, ale to była pomyłka a nie nieuprzejmość. Trzymam kciuki &&&&

Dzisiaj nawet było w pytaniu na śniadanie o traktowaniu kobiet w ciązy własnie w róznego typu kolejkach, autobusach...no i wnioski srednio pozytywne...bo nie często zdarza się, żeby ktoś ustąpił....przykre ale prawdziwe....kurcze...ja jestem na początku ciąży, a czasami się męcze megasnie i chcialabym zeby ktos mi miejsce ustapil....

Ja zauważyłam ze moje dziecie chyba nie lubi słodkiego....bo jak tylko cos zjem to od razu mdłości...za to kwasne jest teraz na tak:-D:-D

Ikasiu czyzby chlopiec? :-) tak sie utarlo ze kwasne na chlopca,no ale ja zaczelam wsuwac slodkie gdzie nigdy nie lubialam i nie potwierdzilo to przesadów coreczkowych...

reklama
Sony dobre wieści z wizyty, Pawełek ładnie przybiera na wadze, tylko Ty jeszcze więcej odpoczywaj a będzie wszystko dobrze.

Misia co u Ciebie, jak minął pierwszy dzień w szpitalu.

Trzcinka piękny wózek, te kolory są extra. Co to za firma?

Gotadora szkoda, że tak daleko mieszkasz, fajnie by było się spotkać:tak:

Fusun kciuki za wysoka betę zaciśnięte, ten ostatni raz musi być udany.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry