miliaa
Fanka BB :)
Sony...ja dopiero teraz zauwazylam, ze dalas wpis z wizyty...ja to slepota jestem
ciesze się, ze z Pawelkiem wszystko ok...a ty kochana uważaj tylko na siebie i będzie ok, dobrze, ze masz rozsadna pania dr, która reaguje za wczasu. odpoczywaj...
Agapl...dawno cie nie było, nawet miałam pisać do ciebie pw...co tam slychac? jak się czujesz?
madzialenak, Lawendowy...proszę za nas na zdrówko wypic łyczka kawki!;-):-)
Adus... ty się moja droga w ogole nie pitol z tymi ludzmi, tylko pokaz babkom jakiś wypis, ze szpitala, ze masz szew i musisz być szybko przyjeta i stać ani siedzieć nie możesz i koniec gadki!
ja tak w labolatorium zawsze robie. dostałam od mojego dr sierowanie do szpitala, gdzie mam jeszcze napisane lozysko przodujące - ciaza zagrozona, to z czasów 20tc kiedy rzeczywiście tak było i jade na tym non stop...jutro tez ide ale tylko mocz oddaje, krew mi darowali tym razem
ciesze się, ze z Pawelkiem wszystko ok...a ty kochana uważaj tylko na siebie i będzie ok, dobrze, ze masz rozsadna pania dr, która reaguje za wczasu. odpoczywaj...Agapl...dawno cie nie było, nawet miałam pisać do ciebie pw...co tam slychac? jak się czujesz?
madzialenak, Lawendowy...proszę za nas na zdrówko wypic łyczka kawki!;-):-)
Adus... ty się moja droga w ogole nie pitol z tymi ludzmi, tylko pokaz babkom jakiś wypis, ze szpitala, ze masz szew i musisz być szybko przyjeta i stać ani siedzieć nie możesz i koniec gadki!
ja tak w labolatorium zawsze robie. dostałam od mojego dr sierowanie do szpitala, gdzie mam jeszcze napisane lozysko przodujące - ciaza zagrozona, to z czasów 20tc kiedy rzeczywiście tak było i jade na tym non stop...jutro tez ide ale tylko mocz oddaje, krew mi darowali tym razem