Hej dziewczyny,
Zgrzęda się ze mnie robi - ładna pogoda była to się uskarżałam, że za gorąco, ochłodziło się to znowu za zimno;-)
Trzcinka - ja będę rodzic SN (przynajmniej tak planuję). Ostatnio jak mi lek. powiedział, że mała się obróciła pupą w dół to nie wiem jak ostatecznie wyjdzie. Mam ogromną nadzieję, że jednak SN, to będzie mój drugi poród i wiem, że nie taki diabeł straszny

Cesarka to jednak operacja, a cięcie jest w miejscu, które jest cały czas w ruchu - przypuszczam, że musi to dawac w kośc. Naturalny poród to też szybsze i naturalne obkurczanie się macicy i brzuszka (dla mnie to ważne bo ja już młódka nie jestem i elastycznośc mojego ciała pozostawia wiele do życzenia). Ja po dwóch operacjach mam na korpusie dwie duże blizny i nie chcę więcej, pamiętam też jak ciągnął i swędział mnie szew, potem nie wolno mi było nic nosic a jak tu przemieszczac sie z maluszkiem+pies+6 letnia córa gdy mieszka się na 3 piętrze bez windy

Chociaż sama jestem ogromnym zwolennikiem SN uważam, że kobieta powinna miec prawo wyboru SN czy CC bo to jej ciało i psychika i nikt nie powinien za nas decydowac.
Fusun - trzymam kciuki.
A ja dzisiaj kupiłam na allegro wózek dla mojej "mamusi nr 2" ;-)Córcia ma urodzinki 01.07 mam nadzieję, że jej się spodoba. Ja jestem w szoku bo przypomina prawdziwego X-Landera
WÓZEK DLA LALEK 4W1 SPACERÓWKA GONDOLA 6 KOLORÓW!! (3334162137) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.