• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dżem dobry wszystkim :-D
No i milutkiego dnia.

Sony,
ja mam przepisany kwas foliowy w dawce 5 mg. No i konieczny i bezwzględny nakaz stosowania clexane od pierwszego dnia brania antków, w dawce 0,6. I jeśli się uda, to czeka mnie kłucie całą ciążę. Ale co tam. Mogę się kłuć :-)

Ja dzisiaj utonęłam w dokumentacji- sprawozdania, raporty, dzienniki, ipt... Musze na jutro mieć wszystko na tip-top.

Ikasia, jeśli faktycznie tak jest, że klinika prowadzi statystyki, to sam fakt, że zadzwonił sam lekarz i się zainteresował, to już plus. I sam fakt świadczy o nim dobrze. A człowiekowi robi się miło i buzia sama się śmieje.
Przecież mogła zadzwonić panienka z rejestracji - dwa słowa, krótka rozmowa.

Kiwisia, myślę, że Twoja córeczka będzie bardzo zadowolona z prezentu. Będziecie razem chodziły na spacerki. Każda ze swoim wózeczkiem :-D
Jak byłam dzieckiem, to też zawsze mi się marzył taki mały prawdziwy wózek. Ale wtedy nie było takich cudowności. I miała zwykły, zabawkowy, głęboki wózeczek, w kolorze czerwonym.

Kate my to sie ciągle czymś martwimy, ja jeszcze nie mam nawyku liczenia ruchów ale bede musiała zacząć. Mój synus dziś w nocy i rano też się praktycznie nie ruszał a zawsze go czułam i juz spanikowalam. Potem zaczął i mi ulzyło.
Widocznie Hania się inaczej ułozyła i chwilowo będziesz slabiej czuc ruchy

Ja nie licze. Codziennie mam czuc ruchy i niewazne ile. Dziecko nie robot i czasem spi, odpoczywa itd. Moja ma dni ze malo sie rusza i dni ze non stop kopie. Dr mi mowila ze codziennie ma dac znac ale bez liczenia.

Chyba bym zwariowala jakby jeszcze to, ze o kilka razy za malo sie poruszyla...

Aduś- od początku ciąży mam podwyższone byłam u dóch lek. internisty i gina - obydwie Panie twierdziły, że w ciązy to norma.
Kate - ja nie liczę ruchów, mała jest bardzo aktywna potem cisza. Ja to interpretuję jako brykanko a potem zasłużone spanko:-) Zresztą musimy brac pod uwagę fakt, że skoro niemowlę dużo śpi to także w naszym brzuchu maleństwo potrzebuje dużo odpoczynku i jest to naturalne. Jak bardzo się martwisz to na ogół pomaga zjedzenie czegoś bardzo słodkiego (na ktg w szpitalu proszą o przyniesienie batonika typu Mars i zjedzenie go jesli nie czuje się przed badaniem ruchów).

reklama
Sylwia ładne widoczki masz za domem :tak: ja z sypialni widzę Wisłę i uwielbiam ten widok..

Mam wyniki obciążenia, przed 78 , po 96 czyli nie mam cukrzycy...?
ajjj slepne za to.. sa podane normy i po obciążeniu <140 więc ufffff, nie mam..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry