• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Malinuś - Gratuluje córeczki:-)

A ta ilośc dziewczynek po IVF to ciekawa sprawa - teoretycznie powinno byc więcej chłopców (plemniki chłopaki są szybsze) to samo po ICSI bo ponoc wybierają najbardziej ruchliwe a tu jak widac większośc babeczek będzie:-) Pytałam kiedyś w Novum jak to wygląda i lek. śmiała się, że to zależy tylko od tego co Pani w labie wylosuje:-D U mnie miała rękę do dziewczynek z czego bardzo się cieszę.

Malinuś, bardzo się cieszę z dobrych wieści. No i gratuluję córeczki.

Fusun, wysyłam do lab invikty (a to całkiem blisko ode mnie, bo widzę je z okna) pozytywną wibrację i ukierunkowanie na wysoką betę. Trzymam kciuki!!!

Fusun - to ja dalej trzymam kciuki.
Przypomnijcie mi, proszę, kt. Klinikę w Trójmieście polecacie, bo mnie podpytuje kobieta, a ja tylko Gametę znam ( i zresztą polecam).
Co do listy, to u mnie najpóźniejsza data to 2 lipca.
Malinuś - gratuluję dziewczynki!
Co do kontaktów z kliniką, my na pewno wyślemy po porodzie podziękowania do dr Ś.
Ja też mieszkam na miasto-wsi. Tj. Za płotem mam las z wilkami, łosiami itp, a schodze 200m z górki i mam przystanki, pocztę, bank, sklepiki i Lila ( do którego łażą lisy z lasu - tj. Do śmietnika).

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Kobitki,

Miliaa, dzeikuje ,ze pytasz. Czuje sie dobrze i mala Vici tez ;-) Sa momenty kiedy niezle fikolki wywija w brzuchu mamusi hihih
W poniedziealek mam usg , mam nadzieje,ze wszystko bedzie ok.

Ikasia, niesamowite :szok: az ciezko uwierzyc ,ze sa lekarze, ktorzy znajda chwile czasu, by zadzwonic do pacjenta tylko po to, aby sie zapytac jak sie czuje. Bardzo to mile.

Malinus, gratuluje coreczki :-)

Fusun, trzymam mocno kciuki za dzisiejszy wynik &&&&&&&&&&&&

Misia,
zycze aby czas w szpitalu minal szybko. 2 lipca juz niedlugo. Trzmaj sie, powodzenia!!!!

Milego dnia!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry