Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gyncentrum rusza na podbójO kurcze ale wypadlam z obiegu! Maly ma juz 2 miechy.
Kto tu startuje po drugiego dzieciaka zebym kciuki trzymala? Misis to widze, a kto jeszcze?![]()
Miałam ostra biegunkę przez miesiac. 10-15 wypróżnień dziennie (jak się okazało mialam bakterie) w 2gim trymestrze i nie spowodowalo to odwodnienia. Gin powiedziała, że musiałabym najpierw ja już mdlec żeby to mogło mieć choćby mały wpływ na dziecko. Spokojnie, myślę że samo się uspokoi bez leków.Dziewczyny pytanko mam, od wczoraj dopadła mnie biegunka... nie wiem po czym - prawdopodobnie po grochowce a taka dobra mi wyszła. Nie będę już jej jadła ale pytanie jest odnosnie wegla leczniczego? Można w czasie ciąży? Nie wiem czym mogę sobie ulżyć a boje się odwodnienia. Próbowałam skontaktować się z położna to oczywiście nawet rejestracja nie raczy odbierać telefonów - prowadzenie ciąży w czasie korony to dramat [emoji36][emoji36]
Tylko ze ja spać nie mogę, dziś od 2 w nocy nie spałam bo ciagle mi jeździło po jelitach. Udało mi się zrobić telefoniczny kontakt z lekarzem może mi pomoże. Niestety każdy niewinny bączek skończyć się może lawina nie do zatrzymania.Miałam ostra biegunkę przez miesiac. 10-15 wypróżnień dziennie (jak się okazało mialam bakterie) w 2gim trymestrze i nie spowodowalo to odwodnienia. Gin powiedziała, że musiałabym najpierw ja już mdlec żeby to mogło mieć choćby mały wpływ na dziecko. Spokojnie, myślę że samo się uspokoi bez leków.
U nas ok. Jeremek ma 2.5 miesiaca. Mysle, ze trafil mi sie łaskawy model. Malo placze, dosc łatwo usypia.Opowiadaj Co u Was, bo wpadasz raz na rok i nic nie wiemy [emoji12]
Fajnie, że nie daje popalić [emoji4]U nas ok. Jeremek ma 2.5 miesiaca. Mysle, ze trafil mi sie łaskawy model. Malo placze, dosc łatwo usypia.
Jak chodzi o karmienie to troche KP ale nie udalo sie rozkrecic laktacji na full wiec dostaje tez MM.