• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Właśnie tak się ostatnio zastanawiałam czy ta siara to musi się sączyć u każdej ? U mnie leci 32 TC i póki co nic....
Nooo i w końcu wyjdzie, że poczytuje 🤦🏼‍♀️😂

Ja jestem jeszcze lepsza .. mi siara leci od 14-16 tc 🤔 ale tak minimalnie. Zastyga na sutku. Aaa dziewczyny Wy to „usuwacie” bo ja nie jestem wstanie umyć sutka, umarła bym chyba .. mogę trochę poskubać jak już jest zastygnięte 🤷🏼‍♀️

Ja jestem jeszcze lepsza .. mi siara leci od 14-16 tc 🤔 ale tak minimalnie. Zastyga na sutku. Aaa dziewczyny Wy to „usuwacie” bo ja nie jestem wstanie umyć sutka, umarła bym chyba .. mogę trochę poskubać jak już jest zastygnięte 🤷🏼‍♀️
Na tym forum jestem na bieżąco 😜 o kurde to faktycznie szybko Ci zaczęła lecieć, ale jak widać reguły nie ma 😉

U mnie tez zastyga na sutku. U mnie działa płatek kosmetyczny i ciepła woda 😊 od kilkunastu tygodni tak mam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry