Wiesz jakbym planowała tu zostać napewno byśmy też nie wybrali tegoAha no okTak tylko pytam
Dla nas to ważny aspekt, bo my raczej się stąd nigdzie nie ruszamy, a już na pewno nie do Polski...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiesz jakbym planowała tu zostać napewno byśmy też nie wybrali tegoAha no okTak tylko pytam
Dla nas to ważny aspekt, bo my raczej się stąd nigdzie nie ruszamy, a już na pewno nie do Polski...
Wracaj jak tak ci w duszy graWiesz jakbym planowała tu zostać napewno byśmy też nie wybrali tego
Jeszcze chwila 18 majaA jak się czujecie? Ładnie rośnięcie? ☺ Kiedy masz połówkowe (wybacz sklerozę ale coś mi świta że jakoś w maju)?
Jeszcze chwila 18 majabrzuszek już spory
![]()
Kopania nie ma jeszcze ale porusza się „rybka”Jaki fajny brzusio! To już niedługo się dowiecie jaka płećjakieś typy imion macie? I maluszek już kopie reguralnie? Jejku... Nie mogę się doczekać pierwszych ruchów
może wtedy uwierzę na 100% w nasz cud jak się będzie "przypominał"
![]()
Kopania nie ma jeszcze ale porusza się „rybka”![]()
Nom z synkiem tak czekalam bo w sumie też pewności nie miałam Ale teraz zero innych opcjiWracaj jak tak ci w duszy graimię też wybierz wedle swojego życzenia. Ja imię zdradziłam dopiero po porodzie, dzięki temu ominęło mnie gadanie.
Ciesz się, ważne dziecko urodzi się w terminieSynka urodziłam w 41 i 5 dni i jakoś zaczynam się przejmować że to się powtórzy.Dzis zaczynam dokladnie 38 tc i nic mi w głowie tylko żeby się zaczęło.
Jeszcze masz czas. Zacznij być bardziej aktywna, może akurat coś ruszy [emoji4]Synka urodziłam w 41 i 5 dni i jakoś zaczynam się przejmować że to się powtórzy.Dzis zaczynam dokladnie 38 tc i nic mi w głowie tylko żeby się zaczęło.