• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
miliaa ale na jakiej podstawie stwierdził,że mały jest zabiedzony?tzn. co, za małe dziecko generalnie?
no bo maly jest dlugi i chudy...jak na taka dlugosc to proporcjonalnie grubszy powinien być. no i ten brzuszek jest tj opóźniony o 1 tydzień a reszta pomiarow jest w samym srodku normy...

Sony...oczywiście, ze nie! ale jadlam mało, albo się ograniczałam, tzn zamiast totalnego wielkiego obiadu, jadlam maly obiadek i nadganialam woda, owocami i warzywami...myslalam, ze tak będzie lepiej, zamiast wpierniczac golone na obiad...no ale wychodzi, ze nie...

Ostatnia edycja:
Miliaa ale nawet nie da się tak zjeśc dużo. Ja przed ciążą mogłam zjeść duży obiad, a teraz mnie brzuch boli i ledwo się ruszam z nadmiaru. Muszę zmniejszać porcję.

Sony...no wlasnie ja tez tak mam, jak dużo się obezre, to jestem wzdęta i cierpie później caly dzień...a nie wspomnę już o tym jakbym kolacje zjadla...ja nie jem już nic od godziny 17-18, bo po prostu nie mogę po obiedzie...
ehhh, no nic...mam 3 tygodnie do wizyty, będę teraz jadla częściej i trochę więcej! zobaczymy czy to cos pomoze.

Miliaa nie zamartwiaj się, ale spróbuj więcej jeść - na pewno nie zaszkodzi :tak:

ps. ja raczej zawsze jem późno, a nawet bardzo późno, nawet zdarzało się że o drugiej w nocy jadłam np gołąbki, a wcale dużo nie przytyłam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry