• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Milagros, Gotadora, dziękuję Wam za życzenia. Ale byłoby fajnie, gdyby się sprawdziły :tak:

Gotadora, jeśli będzie parka, to już wiem, do kogo będę dzwonić w sprawie konsultacji :-D

Milagros, wiem, że płeć, to sprawa drugorzędna. Dziecko, to priorytet i to jest dla mnie najważniejsze. I wcale nie zamierzam wybrzydzać.

reklama
Lawendowy śnie - Lidka ma podobne nalepki!
Dziewczyny - cudne zakupy. Do nas też wczoraj kartonik z USA przyszedł. Przyjrzałam się (bo któraś z Was pytała) - Pani jak wysyła paczkę, pisze na formularzu 45 $ ciszuki dziecięce i nie idą do oclenia. Za mała wartość. Same śliczności.
Mam ostrzeżenie co do badań - pisałam, że Małgoni wyszły niepokojące wyniki krwi. Poszłam z nią prywatnie (czyli jak najszybciej) do prof. hemtologa i kazał powtórzyć badania, ale u siebie w szpitalu, a nie w prywatnym laboratorium. A. odebrał i ... wyniki są idealne. Wiem, że czeka z Was jeszcze wiele badań - więc zanim zaczniecie się przypadkiem kiedyś bać, powtórzcie badania w szpitalu. Moja mama pracowała wiele lat w laboratorium i mówiła mi wczoraj, że miała zasadę, że jak coś jej nie wychodziła powtarzała badanie 4 razy.

Dzień dobry Kochane moje.
U mnie nieśmiało słoneczko zagląda w okna. Może nie będzie padać, bo dzisiaj taki wspaniały dzień.
Za godzinkę idę zakończyć tę nierówną walkę i... i jeszcze tylko w d... i wakacje!!!

images

Czesc Dziewczynki,

Milagors, Ciszki tak slodkie,ze az nie moglam sie napatrzec.

Wy to macie dar znalezc takie sliczne ciuszki na allegro. Tutaj z uzywanych nic nie ma ciekawego. Kilka miesiecy temu poszlismy na pchli targ z rzeczami dzieciecymi. Szczerze, niektorzy to powinni sie wstydzic wystawiac takie rzeczy, spioszki szare , wyciagniete jakby juz byly noszone przez conajmniej 4 dzieci. Generalnie nic nie kupilismy a calosc obeszlismy w niecale 5 minut.

Lawendowy, slonecznych i spokojnych wakacji. Zycze Ci takze, aby powtorka cytologi wykazala ,ze te poprzednie wyniki ,to blad labolatoryjny.

Milego dnia!!!

dziewczyny, czy ktoras z was tez tak ma jak ja z tym brzuszkiem u dzidziusia? a może ktoras mamuska miała taki problem, jak to wygladalo?

Adus..trzymam kciuki &&&& będzie dobrze, zobaczysz:tak:

Aduś, Martka powodzenia na dzisiejszych wizytach.

Miliaa najważniejsze, że szyjka trzyma i jest długa :tak: co do wymiarów brzuszka to za bardzo nie pomogę, mój doktor nigdy nie komentuje wymiarów i nawet nie wiem jak to u Sebastiana wygląda. Mam zapis z usg i tam są różne wymiary podane ale nie wiem, który dotyczy brzuszka. Za 2 tygodnie mam wizytę i wtedy się zapytam. Myślę, że nie musisz się stresować ponieważ nasi lekarze mają podane normy i wg nich oceniają rozwój dziecka a i tak każde dziecko rodzi się inne pod względem długości i szerokości. Wiele moich znajomych ma dzieci, które urodziły się długie i chudziutkie, zresztą Ty i mąż też jesteście wysocy i szczupli. Jeśli chodzi o posiłki to postaraj się jeść więcej białka tj. mięsa, jaj, ryb, twarogów.
Miliaa jak u Ciebie jest z wagą? ile średnio tyjesz od wizyty do wizyty? Ja miałam wizytę 2 tygodnie temu, mam wilczy apetyt, jem dużo a na wadze mam znowu minus tym razem - 400 g, kurcze dziwne to trochę, dziecko przybiera a ja chudnę:-( nic z tego nie rozumiem. Tym bardziej, że zawsze miałam tendencje do tycia:eek:

Ostatnia edycja:
reklama
madzialenak...wszystkie wyniki dziecka sa w normie tylko ten brzuszek na granicy jest...a lekarze zaznaczają to literkami AC - to obwod brzuszka, jeżeli u ciebie jest ok to nie informują o tym. u mnie wcześniej tez było dobrze, wiec nic mi nie mówili, tylko tyle, ze wszystko w normie.
ale dr powiedział, ze jak przyjadę za 3 tygodnie i brzuszek nie podrośnie, w sensie zatrzyma się np., albo podrośnie za mało to czeka mnie szpital, ale to już będzie skończony 35tc, wiec mam nadzieje, ze podtrzymają mnie jeszcze z tydzień, dwa, żeby maluszek był donoszony!
od ostatniej wizyty ja przytylam okolo1 kg, dokładnie 900g...
no nic czekam do 18 lipca, jem treściwe i zdrowe rzeczy i zobaczymy co się będzie dzialo...oby maly podskoczyl do jakiś chociaz 2500kg w momencie porodu.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry