Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie gości juz naprawdę długo i tez uwielbiam.Chusteczki używamy tylko jak wychodzimy.@goffa13 w koncu w tym tyg udalo mi sie zamowic te emulsje z Mustelli i faktycznie jest fajowa [emoji16] wzielam od razu wielka butle.[emoji16][emoji16]
[emoji106][emoji106]Tez mi się wydaje, ze to o druga chodzi [emoji14]
Ale pierwsza pamietam ja [emoji16][emoji38]
Ojj były i to większe jak przy pierwszej! Na pierwszym USG było podejrzenie ciąży bliźniaczej [emoji87][emoji28]Mozliwe ze przy drugiej byly tak samo mocne emocje jak przy pierwszej![]()
Taka, wg sroka o super skladA co to za emulsja?
A mi sie wydaje, ze jest nas tu nawet dosc sporo z tamtego okresu. Biorac pod uwage iñe to juz lat minelo...[emoji106][emoji106]
Ja niestety Twojej pierwszej ciąży nie pamiętam, bo później przyszłam na to forum.
Szkoda, że z poprzedniej "gwardii" tak mało się ostało dziewczyn.Ojj były i to większe jak przy pierwszej! Na pierwszym USG było podejrzenie ciąży bliźniaczej [emoji87][emoji28]
Od 24tc jesli sie nie myle, ruchy powinny byc regularne. Do 21tc mozesz wogole ich nie czuc. Od 28tc powinno sie liczyc ruchy.Dziewczyny, mam takie pytanko.. Wy codziennie czujecie ruchy dziecka??? Po 20 tygodniu ciąży?? Bo dzisiaj mam wrażenie że nic nie czuje i zaczynam sie martwic [emoji3525]
Od 24tc jesli sie nie myle, ruchy powinny byc regularne. Do 21tc mozesz wogole ich nie czuc. Od 28tc powinno sie liczyc ruchy.
Hej kochana.Mój Kubuś ma 3 miesiące 68 cm i 7 kg więc mi się wydaje, że to małoale już zwolnił z przybieraniem, bo wcześniej to 50g na dzień teraz już po 20. Tylko na piersi.
Co tu w ogóle słychać na ciężarówkach? Jak świeżo upieczone mamusie się mają?
@nieagatka ile Twoja ślicznotka już ma?
@Liliana87 co u Was, jak Twoja królewna?
@Netiaskitchen nie wiem czy tj zaglądasz, ale napisz co u Was?
@Artemida90 a Wy jak się macie?
@juchaa_87 widzę, że nasi synkowie to łeb w łeb idąmaatko a tak niedawno jeszcze się wymieniałysmy inf o cukrzycy ciążowej.
Niedługo rok od transferu i 13go rok od pozytywnego testui coś co się nigdy nie miało zdarzyć abym była mama jest już moim spełnionym marzeniem ❤