bazylia128
Fanka BB :)
wlasnie tez mam termometr - to jaka moze byc? 37 - 38?Ja uwielbiam kąpiele gorące ale od transferu kupiłam sobie termometr dla dzieci aby temp nie była za gorąca- niestety dla mnie najwyższa możliwa nadal jest chłodna![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wlasnie tez mam termometr - to jaka moze byc? 37 - 38?Ja uwielbiam kąpiele gorące ale od transferu kupiłam sobie termometr dla dzieci aby temp nie była za gorąca- niestety dla mnie najwyższa możliwa nadal jest chłodna![]()
wlasnie tez mam termometr - to jaka moze byc? 37 - 38?
Gdzieś czytałam, że wystarczy nalać zagotowana zupke do słoiczka, zakręcić i dać go do góry dnem, a jak ostygnie schować do lodówki, ale nie wiem właśnie czy nie trzeba tych słoiczków jeszcze zagotować?
@ilmenau wyglada na to ze mam za soba juz covidaNapisz mi kochana czy ty po tym robilas jakies badania? Ja za tydzien mam wizyte kontrolną w czwartek koncze kwarantanne to w piatek jeszcze zdaze zrobic krew i mocz.
Robisz normalnie. Zastrzyk w dół brzucha , z boku, tam zawsze można złapać fałd skóry.Powoli brzuszek się powiększa a ja zastanawiałam się jak to jest np 7-9 miesiąc gdy brzuszek jest już spory a dzidzia się rusza- jak zrobić zastrzyk z heparyny ? To moja pierwsza ciąża wiec nie bardzo wiem, u koleżanek czasem nawet z brzuszka nóżkę dziecka było widać, trochę boje się żebym igły nie wbiła, sama nie wiem. Tkanka tłuszczowa na pewno jeszcze się powiększy ale czy aż tak, aby schować cała igle ?
Ja w ciazy nie bralam, ale po cc dostawalam w szpitalu i zawsze w udo.Dodam jeszcze ze znajoma która brała heparynę dostała zalecenie aby w udo robić zastrzyki
Kaczuszka mówi ze 37 Max
hahahahahahaha kaczuszka jest mega - widze ze wyprawka juz skompletowanaKaczuszka mówi ze 37 Max
tez sie wlasnie tego juz boje - u mnie 23 tydzien i ruchy sa coraz silniejsze - wczoraj Łukasz pierwszy raz poczul przez skóre - ile bylo radosci i smiechuPowoli brzuszek się powiększa a ja zastanawiałam się jak to jest np 7-9 miesiąc gdy brzuszek jest już spory a dzidzia się rusza- jak zrobić zastrzyk z heparyny ? To moja pierwsza ciąża wiec nie bardzo wiem, u koleżanek czasem nawet z brzuszka nóżkę dziecka było widać, trochę boje się żebym igły nie wbiła, sama nie wiem. Tkanka tłuszczowa na pewno jeszcze się powiększy ale czy aż tak, aby schować cała igle ?