• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pingwinek, trochę diety cukrzycowej nie zaszkodzi, ale zobaczysz co ci lekarz powie. Ponoć u kobiet które mają cukrzycę ciążową rodzą się duże dzieci.

EDIT:
Koleżanka też miała w ciąży i młody się urodził 4600 g, w czasie ciąży musiała mieć dietę, a po ciąży wszystko minęło.

Ostatnia edycja:
reklama
:-D:-D:-D

1013506_491672360903708_1566080033_n.jpg

Czesc Dzeiwczyny,

Molla
, tak sie ciesze ,ze do nas dolaczylas i to z takimi cudnymi wiesciami!!!:-) Gratuluje kochana. U mnie rowniez, gdy podano piekne zardoki 5dniowe nie doszlo do ciazy,a z 2 srednich 3dniowych jeden zostal ze mna. :-)

Maja, Tobie rowniez gratuluje.:-) NIech teraz betka ladnie przyrasta. Kiedy powtarzasz badanie???

Madzialenak, juz dawno mialam sie Ceibie zapytac.POwiedz mi, czy Ty robisz sobie zastrzyki przeciwzakrzepowe w udo?? Robia sie rowniez guzki i siniaki??? U mnie na brzuchu coraz mniej miejsca i juz niedlugo trzeba bedzie pomyslec o zmianie miejsca.

Milej ,slonecznej niedzieli!!!

i ja życzę miłej niedzieli dla wszystkich cioteczek forumowych :-)

u nas dziś pogoda brzydka, już pada, ale ja się cieszę - były jak dla mnie najgorsze dni w roku - dni miasta, w którym mieszkam, oznacza to że większość pije na potegę, jest głośno, bo zwykle jest jakiś koncert, jest brudno bo pełno śmieci, no i rano niemal wszędzie widać kałuże po pijakach, wokół mego domu również, ludzie na zwierzęta narzekają a sami nie potrafią się zachować, mój pies nie sika na czyjeś domy ... takwięc oby była wielka ulewa - takie moje życzenie na dziś :cool:

Agapl niestety zastrzyków w udo nie robię, próbowałam ale miałam problem ze złapaniem fałda skóry i jak chciałam sobie wbić igłę to bardzo bolało więc zrezygnowałam. Nadal robię zastrzyki na brzuchu tylko nie w okolicach pępka a po bokach. Śmieszne bo z lewej strony nie mam guzków a z prawej już 3 duże.

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny:happy:

Ja również robię dzien w dzień zastrzyki z Clexane i mam niestety pełno małych siniaków, ale póki co wynajdujemy jeszcze z mężem "wolne" miejsca. Lekarz zalecał mi w brzusio, w inne miejsca nie, bo podobno bardziej boli...

reklama
Witam sie i ja niedzielnie...u mnie dośc intensywny weekend...wczoraj gill, potem imprezka w domu, dzisiaj urodzinki chrześnicy , potem znowu impreza..:):)
No i dziewczyny...brzuszek mi wywalilo juz troszke...narazie wygladam jakbym sobie przytyla...ale ewidentnie jest...juz nie dam rady go wciązgnąc....a to dopiero przeciez 12 tydzien lecie...troszke za wczesnie chyba co??:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry