A wiesz ze ja akurat nie mam problemow ani z kregoslupem ani z nogami - ostatnio sie nawet lekarz dziwil bo sie pytal

No ale to chyba jedyna dolegliowsc ktora mnie ominela - moze rzezcywiscie dzieki temu ze tak biegalam. Ja to mam tak sezonowo dolegliwosci np - bol glowy boli, boli, boli pozniej sie przrzuci na jakies swedzenie z duu...ppyyy hehehehehe no i ani razy nie wymiotowalam co tez dziwne

JA bym chetnie tego alktatora ni ekupowala ale czy to wlasnie nie ulatwia karmienia piersią? Czy on nie jest obowiazkowy do szpitala? Myslalam ze to jest tak ze rozkrecasz wlasnie laktatorem karmienie. Nooooo ja tez sapie hehehehehehe tez sie mozeowi i mamie troche zale ale wiesz im blizej tym jednak jest we mnie wiecej takiej ekscytacji !!!!! Ze to juz tak niedlugo zobacze moja najwieksza milosc!!!! Wiem ze to ckliwe ale tak jest

Ze nagle sie zmieni cale moje zycie juz na zawsze

Juz sie zmienilo przeciez nie pracuje a w nocy ciezko mi sie dzwignac na siku

Podobno pozniej moze sie zdazyc ze bede popuszczac przy smianiu czy kichaniu

ciekawe doswiadczenia

Jesli chodzi o inne dolegliwosci to np biodra mi dretwieja, cierpną, czasmi czuje jakby mi krew z konczyn odplywala i mialabym sie za chwile przewrocic - fajnie nie

A ja sobie jem teraz

To jogurcik, to buleczka, mango za chwilke, obiadek, pije bobo fruity bo mi sie juz nie chce wyciskac sokow, mandarynki wieczorami oczywiscie na mase, nawet przed chwila zjadlam ciasto drozdzowe bo dostalismy

Teraz juz sie chyba nie stresuje jedzeniem - po porodzie bede - no i wlasnie musze sie doskolic co moja jesc mama karmiaca

Waga tez sie nie stersuje - bede musiala zrzucic ponad 10 kg zeby wrocic do formy