• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mi papa też wyszło źle, bardzo wysokie ryzyko trisomi 21 i 18, ja wg tego papa nie chciałam robić bo wiedziałam jakie to będą nerwy a wysyłaliśmy na PGd do Angli zarodki, i wiedziałam że genetycznie jest ok, ale lekarka nalegała- ze względu na ocenę ryzyka przedrzucawkowego u mnie. Wg to z tego papa wyszło że mam 1:66 że urodzę przed 34 tyg... Na szczęście już 33+1 i mała dalej w brzuchu 🤷😁

reklama
Mi papa też wyszło źle, bardzo wysokie ryzyko trisomi 21 i 18, ja wg tego papa nie chciałam robić bo wiedziałam jakie to będą nerwy a wysyłaliśmy na PGd do Angli zarodki, i wiedziałam że genetycznie jest ok, ale lekarka nalegała- ze względu na ocenę ryzyka przedrzucawkowego u mnie. Wg to z tego papa wyszło że mam 1:66 że urodzę przed 34 tyg... Na szczęście już 33+1 i mała dalej w brzuchu 🤷😁
tylko wiesz, co to jest zle pappa? Bo jak wychodzi 1:2 to znaczy, ze masz 50% szans na zdrowe dziecko. Jak wychodzi 1:20 to to juz 5% prawdoposbienstwa na to ze bedzie chore.
Pappa jest potrzebnym badaniem i kazda ciezarna powinna je zrobic. Moze kiedys PiS zniknie z politycznej panormay i zrobi sie normalnie, czytaj: bedzie to refundowane i obowiazkowe badanie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry