• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Powodzenia! Będzie to najcudowniejszy czas w życiu 😍😍😍

Taki maluszek to najcudowniejszy istotną na świecie. Zobaczysz.

Mi dla rozrywki sale zmienili. Obecnie leżę w tym samym miejscu co po usunięciu cp. Pycha szaleje... pizze bym dzisiaj zjadła. I sprite popila... jak myślicie wyrzuca mnie ze szpitala jak sobie zamówię?
To jeszcze nie wyszłaś dziś?

reklama
Powodzenia! Będzie to najcudowniejszy czas w życiu 😍😍😍

Taki maluszek to najcudowniejszy istotną na świecie. Zobaczysz.

Mi dla rozrywki sale zmienili. Obecnie leżę w tym samym miejscu co po usunięciu cp. Pycha szaleje... pizze bym dzisiaj zjadła. I sprite popila... jak myślicie wyrzuca mnie ze szpitala jak sobie zamówię?
nie wyrzuca za co jak i tak już opinie wyrobili 🤣🤦‍♀️

@fredka84 @bazylia128 dziękuję że pytacie, ale u mnie dziś hu.... Dzień i w sumie na razie to mi się nie chce nawet o tym opowiadać, bo znowu się zacznę denerwować a wystarczająco już dziś miałam nerwów 😭 przez co odrazu odbiło się to na mojej szyjce, mam takie bóle ze chodzić nie mogę.. Ogólnie mam jakieś załamanie nerwowe i non stop mi się chce płakać 😭😭😭 co do szpitala i porodu dalej hu.. Wiem mam mięc dalsza obserwacje i czekać czyli leżeć spać i być w zawieszeniu 🤷 oprócz ktg raz dziennie nie mam żadnych innych badań.... Więc dalej hu wie ogólnie mój profesorek też mnie wkurwił i wg to jutro się odezwę muszę dojść do siebie 😫😫😫😫😫😫 sorki za zagmatwane napisanie posta ale mam dzisiaj gó** zamiast mózgu 😭
❤️❤️❤️

@fredka84 @bazylia128 dziękuję że pytacie, ale u mnie dziś hu.... Dzień i w sumie na razie to mi się nie chce nawet o tym opowiadać, bo znowu się zacznę denerwować a wystarczająco już dziś miałam nerwów 😭 przez co odrazu odbiło się to na mojej szyjce, mam takie bóle ze chodzić nie mogę.. Ogólnie mam jakieś załamanie nerwowe i non stop mi się chce płakać 😭😭😭 co do szpitala i porodu dalej hu.. Wiem mam mięc dalsza obserwacje i czekać czyli leżeć spać i być w zawieszeniu 🤷 oprócz ktg raz dziennie nie mam żadnych innych badań.... Więc dalej hu wie ogólnie mój profesorek też mnie wkurwił i wg to jutro się odezwę muszę dojść do siebie 😫😫😫😫😫😫 sorki za zagmatwane napisanie posta ale mam dzisiaj gó** zamiast mózgu 😭
To tylko hormony, na pocieszenie dodam że po porodzie będzie jeszcze gorzej. Ja cy czas ryczalam :) na pytanie dlaczego? BO TAK, albo NIE WIEM :) NO i właśnie dlatego modlę się o każdy dzień w domu. Bo wiem jak to wyglada w szpitalu. Jak bylam jeszcze bez Natalki to sobie moglam lezec a teraz serce mi peka na mysl o kazdym dniu rozlaki z Natalka.

Dobrze 39tc to już ciąża donoszona się liczy , powiedzieli ci jak się przygotować i co zabrać ze sobą? Jakie badania itp? GBS masz zrobiony? A ty dalej neoparin bierzesz?
Na stronie szpitala jest napisane jak się spakować a i na szkole rodzenia położna, która pracuje w tym szpitalu, mówiła nam co zabrać. Gbs mam ujemny, więc luz, a heparynę mam brać do samego końca

@fredka84 to już zaraz. Jezuuu Jak długo wytrzymała mi w 38 tygodniu wody odeszły:) Ty teraz trzymaj psioche zwarta :) U mnie jeszcze zastrzyki komplikowaly spraw bo nie mogli mi zrobić znieczulenia do cc bo wieczorem zrobiłam zastrzyk A w nocy poród. Cc zrobili o 12 na drugi dzień a przez ten czas ciągle skurcze bez rozwarcie, no nie wspominam tego miło:) teraz też się kluje ale mi się udaje zdobyć fraxi 0,4. Neoparin szczypie. A teraz mnie w nos szczypie bo Natalka taka niespodzianke w właśnie w pampka zrobiła że woreczki pachnące nie pomagają hehehe. Wystawiam to na balkon niech sobie czeka za Łukaszem.

@fredka84 to już zaraz. Jezuuu Jak długo wytrzymała mi w 38 tygodniu wody odeszły:) Ty teraz trzymaj psioche zwarta :) U mnie jeszcze zastrzyki komplikowaly spraw bo nie mogli mi zrobić znieczulenia do cc bo wieczorem zrobiłam zastrzyk A w nocy poród. Cc zrobili o 12 na drugi dzień a przez ten czas ciągle skurcze bez rozwarcie, no nie wspominam tego miło:) teraz też się kluje ale mi się udaje zdobyć fraxi 0,4. Neoparin szczypie. A teraz mnie w nos szczypie bo Natalka taka niespodzianke w właśnie w pampka zrobiła że woreczki pachnące nie pomagają hehehe. Wystawiam to na balkon niech sobie czeka za Łukaszem.
Mam zamiar się oszczędzać żeby mi tu nikt mi przed czasem nie chciał z brzucha wyłazić 😜
Ja też biorę heparynę wieczorem. A acard mam odstawić na tydzień przed porodem

reklama
To najpierw będzie @DagLer , potem pewnie @Justi92, ja i @Kachar. @Szyszka99 a ty na kiedy masz? Ty masz chyba tydzień przede mną co nie?
A ja?! Zaraz po tobie. Ale nie jestem pewna czy przed Tobą nie urodze :) jak obsfawiasz o_O😅😅 moja medica jest już mocno nadwyrezona. Jutro mam wizytę. To się będzie działo jak mały Kajtek wyjdzie. Ja to jestem placzka zawodowa ostatnio wiec pewnie tel usmarkam jak wrzucisz zdjęcie;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry