bazylia128
Fanka BB :)
Mam dziewczynę w 26 tygodniu z lozyskiem przodujacym i plamieniem to chyba jutro już wyjdzie A ja dalej będę leżećSzybko zleci , masz kogoś na sali czy sama leżysz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Mam dziewczynę w 26 tygodniu z lozyskiem przodujacym i plamieniem to chyba jutro już wyjdzie A ja dalej będę leżećSzybko zleci , masz kogoś na sali czy sama leżysz?
Chce na roczek taka spodnice niuni kupic z mega falbanami ale nowa kosztuje sporo a uzywana raz jakies 50zl wiec okazjaCo fajnego kupujesz?
Ciotka niech spada na drzewo.Co to wogole jestFredka a jakiego mleka używacie dla młodego??? Tak z ciekawości pytam, a w ogóle to wczoraj byliśmy na urodzinach teściowej, i oczywiście usłyszałam komentarz na temat tego że nie karmię piersią, od osoby "najbardziej zainteresowanej" - ciotki która widuję 3 razy w roku ☹☹☹, i powiem wam , że zrobiło mi się przykro
![]()
uwielbiam takie słodkie rady teraz już mi radzą a co dopiero jak urodzę w majuCiotka niech spada na drzewo.Co to wogole jestJa mam w rodzinie meza jego siostrzyczke i braciszja ktorzy pouczaja mnie jak dziecko wychowywac-bo ja to zle robie.Ajurat mam to w dupie bo szwagierka oddala swoje na 2 lata na wychowanie swohej natce i pojechala do Niemiec a szwagier tylko drze ryja na dzieciaki i widac ze one go ni szanuja.Znawcy sie znalwzli.Olej ciotke
Wybrałam mleko nan opti pro. Czytałam rankingi i ma dobry skład.Fredka a jakiego mleka używacie dla młodego??? Tak z ciekawości pytam, a w ogóle to wczoraj byliśmy na urodzinach teściowej, i oczywiście usłyszałam komentarz na temat tego że nie karmię piersią, od osoby "najbardziej zainteresowanej" - ciotki która widuję 3 razy w roku ☹☹☹, i powiem wam , że zrobiło mi się przykro
![]()
Tak czw/ piatek. Dzisiaj się lepiej czuje pomimo tego że liczyłam na wtorek ale trochę poryczalam i już jest dobrze. Jakoś wytrzymam. Tym bardziej że weekend za mną to już chyba jakoś zleci .
Zobaczysz małą, to zaczniesz myśleć o nich dwóch, ja też nie myślałam o Lidii póki była małą osobką bez twarzy w brzuchu, ale jak zobaczyłam jej buźkę to stała się taka realna , wiesz o co chodzi?! Nie wiem jak to powiedzieć......Dziewczyny u mnie już postanowione jutro ostatni zastrzyk i w czwartek ciecie. I jak już wiem tak teraz się zaczęłam baaaaccccniedługo Baske zobaczę. A jak ona mnie nienawidzi za to że ciągle myślę tylko o Natalce?
powiem Ci tak - milosc matki sie mnozy, a nie dzieli… Zobaczysz.Dziewczyny u mnie już postanowione jutro ostatni zastrzyk i w czwartek ciecie. I jak już wiem tak teraz się zaczęłam baaaaccccniedługo Baske zobaczę. A jak ona mnie nienawidzi za to że ciągle myślę tylko o Natalce?