u nas też współspanie i ja Małą zostawiam na drzemki, ale zabezpieczyłam się nianią z kamerką i filuję, jak się wierci i budzi to lecę. Choć ona do tej pory jeszcze się super szybko nie przemieszczała tylko teraz zaczęła już się przewracać na brzuszek i przemieszczać zegarować itp. Także nie czekając na wypadek gdy zacznie mi czworakować - dziś zamówiłam już barierki ochronne do łóżka. Masz linka.
Zaloguj się do konta Allegro. Zobacz najważniejsze informacje dostępne w panelu Moje Allegro. Gwarancja bezpiecznych zakupów.
allegro.pl
A jak się zachowuje oki to nic jej nie jest

upadki zdarzają się często, za chwilę będziesz kask kupować, jak zacznie chodzić hehe (żarcik)

ale ja szelki kupię na pewno.
hmmm to ja sobie myślę, że z drugim będzie u mnie lepiej, bo będę pewniejsza na początku. U mnie te pierwsze kilka miesięcy to nie sielanka, bo i we łbie hormony swoje zrobiły i zmęczenie też , że wcale nie wspominam tego okresu sielankowo i dobrze; pomimo fajnych momentów to jednak trudno mi było docenić, że mam zdrowe i superowe dziecko, bo mi zmęczenie na mózg padło. I niestety mam wyrzuty, że Natalka do odczuwała (moje wkurwy itp).