reklama
jak nie urok to sraczka. MasakraJestem z Natalka od wczoraj na Sor, dostała wysokiej goraczki
Aduś16
Fanka BB :)
Nie coś Ty.. Mam takie urwanie głowy ze wszystkim obecnie że zapominam jak się nazywam.. A ja nawet jeszcze do pracy nie wróciłam... Ale czekaj jaki urlop, przecież u Was snieg pada to chyba odwołam wyjazd@Aduś16 juz spakowana na urlop?
motylek24
Czy u was w sklepach też nie ma mąki? W sobotę na półce była tylko mąka ziemniaczana i pełnoziarnista. Dzisiaj to samo. Świat oszalał, musiałam szukać w innym sklepie. Po co ludzie robią te zapasy? Jak mnie to wkurza, przez to jestem zmuszona kupić 1kg więcej czyli zrobić zapas i dołączyć do owczego pędu
Orchidea33
Znów zapasy?Czy u was w sklepach też nie ma mąki? W sobotę na półce była tylko mąka ziemniaczana i pełnoziarnista. Dzisiaj to samo. Świat oszalał, musiałam szukać w innym sklepie. Po co ludzie robią te zapasy? Jak mnie to wkurza, przez to jestem zmuszona kupić 1kg więcej czyli zrobić zapas i dołączyć do owczego pędu![]()
Aduś16
O matko, Monia trzymaj się...Wiadomo co jest małej? Basia pewnie z Łukaszem? Z małymi dziećmi życie jest jak rollercoaster ale jak się uśmiechna i przytula to wszystko odchodzi na drugi plan... Moj mały nie chce jeść stałych pokarmów a już cuduje co tylko można, mleko tylko z cyca , wodę ewentualnie z łyżeczki wiec nadal jestem uwiazana do niego , jakby ju przyszło gdzieś awaryjnie się wybrać to nawet nie chce myśleć jak by sobie mąż miał radzić.. A Borys ma już 7 miesięcy.. Niestety to jest ta gorsza strona karmienia piersiąJestem z Natalka od wczoraj na Sor, dostała wysokiej goraczki
Kachar
motylek24
Moje dzieci zaczynały jeść stałe posiłki w okolicach pierwszego roku życia. Nie piły mleka modyfikowanego ani nie ssały smoczkow. Faktycznie wkurzające jest to uzależnienie dzieci od matki czy też odwrotnieO matko, Monia trzymaj się...Wiadomo co jest małej? Basia pewnie z Łukaszem? Z małymi dziećmi życie jest jak rollercoaster ale jak się uśmiechna i przytula to wszystko odchodzi na drugi plan... Moj mały nie chce jeść stałych pokarmów a już cuduje co tylko można, mleko tylko z cyca , wodę ewentualnie z łyżeczki wiec nadal jestem uwiazana do niego , jakby ju przyszło gdzieś awaryjnie się wybrać to nawet nie chce myśleć jak by sobie mąż miał radzić.. A Borys ma już 7 miesięcy.. Niestety to jest ta gorsza strona karmienia piersią
nieagatka
ale myslisz, ze to przez zapasy, a nie przez to, ze spichlerz Europy od poltora miesiaca jest w stanie wojny i ze coraz mocniej to poczujemy, zwlaszczs Polska ktora sporo zboza z UA importuje?Czy u was w sklepach też nie ma mąki? W sobotę na półce była tylko mąka ziemniaczana i pełnoziarnista. Dzisiaj to samo. Świat oszalał, musiałam szukać w innym sklepie. Po co ludzie robią te zapasy? Jak mnie to wkurza, przez to jestem zmuszona kupić 1kg więcej czyli zrobić zapas i dołączyć do owczego pędu![]()
reklama
nieagatka
ani gotowanego, ani sloikow? Ani papek ani kawalkow?O matko, Monia trzymaj się...Wiadomo co jest małej? Basia pewnie z Łukaszem? Z małymi dziećmi życie jest jak rollercoaster ale jak się uśmiechna i przytula to wszystko odchodzi na drugi plan... Moj mały nie chce jeść stałych pokarmów a już cuduje co tylko można, mleko tylko z cyca , wodę ewentualnie z łyżeczki wiec nadal jestem uwiazana do niego , jakby ju przyszło gdzieś awaryjnie się wybrać to nawet nie chce myśleć jak by sobie mąż miał radzić.. A Borys ma już 7 miesięcy.. Niestety to jest ta gorsza strona karmienia piersią