nieagatka
Fanka BB :)
tak, przez jakies 24-48h moze miec temp. Daj paracetamol i spokojnie. Trzeba przetrwac.Dopiero wstaliśmy. Nic spokojna. Mały ma teraz 38stopni. To normalne po szczepionce? Dam mu zaraz czopek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak, przez jakies 24-48h moze miec temp. Daj paracetamol i spokojnie. Trzeba przetrwac.Dopiero wstaliśmy. Nic spokojna. Mały ma teraz 38stopni. To normalne po szczepionce? Dam mu zaraz czopek
Wizyty patronażowe mogą odbywać się już w ciąży. Od samego początku ciąży.Chodzic, chodzić, przyda sie
Zobacz czy jest szkola rodzenia w szpitalu gdzie chcesz rodzic. Dodatkowo na poz przysluguja ci od 28tyg spotkania z położna przygotowujące do porodu. Musisz tylko zlozyc deklaracje położnej poz (papierowo w przychodni lub przez pacjent. gov.pl). To i fak musisz zrobić, zeby po porodzie miec wizyty patronażowe (po porodzie skladasz tez deklaracje na dziecko).
Są. @fredka84 kup czopki, u nas lepiej działały niz paracetamol podany w plynie, bo młody go nie chciał pic, wypluwal i nie wiedziałam jaką dawke wypił
Nic nie mów, właśnie dostałam z banku wysokość kolejnych rat do spłaty, nie wiem dziewczyny chyba trzeba pracy szukać, jak babcie zgodziłyby się małej popilnować kilka dni w tygodniu, jakiś dramat z tym kredytem!Też mam kredyt i już go podnieśli o 400 a teraz pewnie o kolejne 400 ,ja nie wiem my np już nie wyrabiamy,,fakt on vitro mocno obciążyło nas finansowo ale jeśli chodzi o koszty utrzymania się teraz plis kredyt zaczyna być ciężko mimo że oboje pracujemyot taka Polska
i co ile znowu rata wyższa? My mamy dwa kredyty podwyższyli już w tamtym miesiącu o dobra stówę na każdym a teraz jak pobiorą z konta za kwiecień to znowu pójdzie do góryNic nie mów, właśnie dostałam z banku wysokość kolejnych rat do spłaty, nie wiem dziewczyny chyba trzeba pracy szukać, jak babcie zgodziłyby się małej popilnować kilka dni w tygodniu, jakiś dramat z tym kredytem!
Mojej siostrze z 1200zł podwyższyli na 1900. Poje.banii co ile znowu rata wyższa? My mamy dwa kredyty podwyższyli już w tamtym miesiącu o dobra stówę na każdym a teraz jak pobiorą z konta za kwiecień to znowu pójdzie do góry![]()
cooooo? Jednorazowo? Jprdl nie wierzęMojej siostrze z 1200zł podwyższyli na 1900. Poje.bani.
chodzić koniecznie. Jak chcesz to Ci fajna polozna I cdl w jednym polecę do chaty po wyjściu że szpitala. Mi to było mega potrzebneMatko kochana….
A powiedzcie mi… pierwsza ciaza - chodzic na szkole rodzenia??
zwykle dobrej jakoś tetra najlepsze bo sporo tego idzie i nie szkodaA te pieluszki do uzytku codziennego (karmienia, kąpania itp) to macie bambusowe, muslinowe czy zwykle??
Bo tez odkrylam juz to![]()
ja byłam na karowej - to jest free szkoła ja płacisz podatki w waw. niby spoko ale nie było zajęć praktycznych wie nie polecam. Jeśli chcesz prywatna szkole to ta moja polozna/cdl tez robi szkole rodzenia- i wszystko w chacie u Ciebie może ogarnac.A gdzie na te szkole rodzenia chodzisz? Gdzies w waw? Polecacie w waw jakas fajna szkole?
1200 to miala bardzo niska rate. Dobrze że nie we frankachMojej siostrze z 1200zł podwyższyli na 1900. Poje.bani.
Prosze nie strasz ,mi z 2000 podnieśli na 2460 i czekam teraz na kolejną podwyżkę ,jeszcze nie mam informacji o ile ,,jak tak dalej pójdzie to ja nie wiem co my zrobimyMojej siostrze z 1200zł podwyższyli na 1900. Poje.bani.
My dostajemy harmonogram spłaty co 3 miesiące, teraz dostaliśmy o 200zl wyższy jak stopa procentowa była 3,5 , za trzymiesiace dostaniemy już z wczorajszą podwyżka o ten 1 punkt, także qyglada na to że na macierzyńskim będę musiała pójść do pracyi co ile znowu rata wyższa? My mamy dwa kredyty podwyższyli już w tamtym miesiącu o dobra stówę na każdym a teraz jak pobiorą z konta za kwiecień to znowu pójdzie do góry![]()