• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
TeQuila, tym, to się będziesz martwiła później. Ale wierzę, że dasz radę. Zawsze można piętrowo, o tak :-D
Ja tez chcę takie zmartwienie:tak:

www.netkidswear.com-kopia.jpeg

Maja - ale miałaś przeżycia... To pewnie faktycznie z biegunki, na pewno nie ma powodu do zmartwień.

Tequila i Lila - witamy i trzymamy kciuki za szybkie zarażenie! :)

Lawendowy - nie mogę się powstrzymać, żeby to napisać - to łóżeczko przypomina mi klatki hodowlane :-)
Chyba tylko dla tych, co absolutnie nie mają miejsca i innego wyjścia :-D

Gotadora - ja też w czasie ciąży nie farbuję włosów, bo synek jest alergikiem i dmucham na zimne - wiem, że już i tak żyjemy w świecie zanieczyszczonym chemią, a nie chcę się dołożyć do jakichś przyszłych alergii. A farby do włosów, z amoniakiem czy bez, to przecież straszne świństwo chemiczne... Jakoś jestem staroświecka pod tym względem. Na szczęście pomimo wieku moje włosy wyglądają naprawdę nieźle, mam dobre geny po mamie, od czasu do czasu pojawia się jakiś pojedynczy siwy, ale od razu usuwam - i jakoś bez farby jeszcze daję radę :) Ale po ciąży od razu sobie strzelę jakiś kolorek :)
Zagrożenia i alergeny › Farby do włosów | Allum

Ostatnia edycja:
Dziękuje dziewczyny za fluidki :tak::tak::tak:

Od kilku dni wpadam na chwilkę na Allegro i oglądam sobie rożne akcesoria dla niemowląt, po prostu nie mogę się opanować. Zobaczcie co znalazłam:
Buciki niemowlęce, skarpetki ok.8cm wyprawka 56/62 (3380015069) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - wersja dla dziewczynki
cudne buciki niemowlęce, skarpetki wyprawka 56/62 (3380014930) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - wersja dla chłopczyka

Jak już zajdę w ciąże to kupię takie skarpetunie i wręczę mojemu mężusiowi :tak:

cześć Kobietki :-)

Kate ja również nic nie wiem o hemoroidach, ale na pewno zaraz któraś z dziewcząt coś doradzi :tak:

Pingwinek zazdroszę,że masz mało siwków, ja mam ogrom - taki spadek po babci i mamie, babcia to ponoć była bialutka jeszcze przed trzydziestką :baffled:

Lawendowy Sen i TeQuila przesyłam Wam moc kopniaków moich rozrabiaków ⦿⦿⦿⦿

szczególnie mały tak nie lubi tego ktg, tak ucieka, chowa się kopie,że aż mnie brzuch boli ...

no i pokaże Wam co nam za pyszności wczoraj i dziś podali :happy2:

kolacja:

IMG_0403.jpg

śniadanie:

IMG_0405.jpg

Załączniki

• IMG_0403.jpg
    IMG_0403.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 112
  • IMG_0405.jpg
    IMG_0405.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 107