• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

avocado..ja mam drętwienie i puchniecie dloni...tak to jest w ciąży, mój dr twierdzi, ze nie ma się co przejmować...trzeba wstać przejść się, pomachać łapami i przechodzi:-)
u mnie szczególnie rano, mam tak opuchnięte, ze palcy zgiąć nie mogę...ale później przechodzi:tak:

reklama
Maja uważaj na siebie. Jakby plamienie się pojawiło znów, to tak jak dziewczyny piszą może pojedź na usg.
Aduś ciekawa jestem twojego łóżeczka :-)
Sony ładna pościel :-)

A u Nas dziś półmetek :happy:

I jeszcze coś... :-D ... chciałam kupic biustonosz, bo w tym mi już troszkę ciasno i wiecie co się okazało... że obecnie dobry na mnie to 75C lub D :szok: :-p a zawsze miałam 70B lub C.

Oskaa u Ciebie to chyba studniówka dzis a nie półmetek :-p gratuluje ;-)

Ja dziewczyny kompletuje rzeczy dla synka z misiem Maxem firmy George zeby mały miał swoją kolekcje :-) i dziś wypatrzyłam na allegro śliczny nowy śpiworek z Maxem ale w zestawie z innymi 30 ciuszkami jakich nie potrzebuje ale może babka da sie przekonac zeby tylko ten spiworek mi sprzedac. Gdyby wpadło wam coś w oko z tej kolekcji to dajcie cynk będę bardzo wdzięczna :-)

Avocado ja nie pomogę odnośnie drętwienia, nigdy raczej nie miałam, a jeśli już to w stopach - wtedy najlepiej stanąć na palcach, rozruszać nogę, kiedyś, ale to przed ciążą zdarzały mi się drętwienia rąk, szczególnie w nocy, myślę,że to było złe krażenie bo np przygniatałam jakoś rękę, ale jakoś to przeszło - myślę,że Miliaa dobrze radzi, a Ty się nie martw, staraj się wtedy rozruszać rękę, a najlepiej spytaj dr K co może pomóc.

Maja bądź czujna i w razie co do lekarza, lepiej dmuchać na zimne

Miliaa mi dali oprócz sterydów magnes 3 razy dziennie, nospy nie wolno, b rozluźni również szyjkę

Gotadora pierwszy raz słysze żeby nospa działała negatywnie na szyjke?? To dlaczego przy skracającej się szyjce zapisuja luteine i nospe, podaja ją tez w szpitalach jesli nie decyduja się na fenek? Mi na początku przy skracającej się szyi dawano nospe, mojej koleżance też. Co lekarz to inna praktyka.. i bądź tu mądry, nie rozumiem tego..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry