• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

dziekuje dziewczyny, kochane jesteście! wiecie, ze każdy jakiś taki skurcz bardzo niepokoi i można latwo w panike wpaść...z reszta my tym bardziej, bo jeszcze bardziej wystarane nasze dzieciaczki sa:tak:
ja wlasnie po rozmowie z moim prof., powiedział, ze jeżeli skurcze nie będą czestsze, czyli np. co pol godziny i mocniejsze to mam się na razie nie ruszac z domu. bo do porodu potrzebne sa skurcze co 10-7 min. a ja mam co godzine, co półtorej i to trwające około 20sek.
także na razie leze w domu i czekam na rozwój wydarzen, oby takiego nie było..:tak: maz to już sr.aczki dostal z nerwow...:laugh2: a ja sobie zrobiłam meliske i odpoczywam teraz...

reklama
Madzialenak - śliczne łóżeczko!ja też już chciałabym rozłożyć, tylko autentycznie nie ma gdzie... na tych naszych 45 m.kw...

Miliaa - ojej, no to coś się powoli kroi... mam nadzieję, że jeszcze trochę Twój synek wytrzyma, każdy tydzień jest na wagę złota. Dziwnie spokojnie Twój gin do tego podszedł, bo z tego co mówił wnioskuję, że każe czekać na skurcze porodowe, a nie wyciszać tych... No ale nie znam się, może faktycznie wszystko jest pod kontrolą...

Miliaa więc już rodzisz?? Skoro gin kazał czekać na częstsze skurcze?

Nie umiałam się opanować i troszkę podczytałam.
Madzialenak piękna pościel. Ja miałam wczoraj niespodziankę i koleżanka która mi kiedyś ciuszki dała, dzwoni że jeszcze na strychu coś znalazła i znów mam 3 wory, a w jednym pościel po łóżeczka:-) ależ się ucieszyłam.
Na szybko focia
2013-07-13-410.jpg

Kurna nie wyrobię się, zamiast sprzatać to kwiatki w doniczkach przesadzałam do większych:laugh2:

Załączniki

• 2013-07-13-410.jpg
    2013-07-13-410.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 65
Pingwinek...pewnie zasugerowal się moim ktg z wczoraj, ze brak skurczy, wzielam nospe, skurcze zaczely być coraz rzadsze, teraz ostatni miałam około 10...no i to nie sa porodowe a przepowiadające...no ale powiedział, ze jakby skurcze się nasilily albo było coraz czestsze (powiedział, ze czestotliwosc około pol godziny) to jechać do szpitala...a tak to w czwartek mam wizyte, wiec i tak poloza mnie do szpitala, teraz jestem tego pewna...a to już będzie 35tc skończony, bo u mnie trochę inaczej idzie niż w suwaczku... tez uważam, ze lepiej jest siedzieć na razie w domu. wiadomo, ze jakby się cos dzialo to wsiadam i jedziemy!

Sony...chyba jeszcze nie:rofl2: nie czekam na skurcze parte, tylko odganiam na razie te przepowiadające. w poniedziałek kolejne KTG...jak nic nie pokaze, to wyjdzie, ze ja jakas wariatka jestem:sorry:

Dziewczyny!!!!!!!!!! Co ja przeżyłam dziś w nocy!!! :-( Poczułam około 2 nad razem że strasznie boli mnie żołądek, poszłam do ubikacji i dostałam strasznego rozwolnienia, myślałam że skonam, że mnie po prostu rozerwie! Mój brzuch z wielkiego wzdętego bębna zrobił się całkiem płaski ale czytałam że rozwolnienia w ciąży są groźne...ale to nic, wstałam około 4-tej siku, już wszystko było dobrze ale patrzę...PLAMIENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Myślałam że stracę przytomność w tej łazience!! Chciałam zawołać męża ale nie mogłam z siebie wydobyć głosu, tego lęku się nie da opisać!! Już czułam że to koniec! Po każdej nieudanej IUI plamienie od razu oznaczało porażkę i tak mi to zostało w psychice...Nie dzwoniłam do lekarza bo już się nie pojawiło, w sumie był to taki śluz zabarwiony jasno różową krwią, może miałyście takie doświadczenia, myślicie że to nic złego ?

Maja, nie wiem co ci powiedziec... Niestety nie wiem. Ja 2 razy z powodu plamien jechalam do szpitala. Nic sie zlego nie dzialo ale ja bylam spokojniejsza i w sumie te wizyty na dobre mi wyszly. Ja plamilam stara, brazowa krwia.

Moze to rozwolnienie tak gwaltowne spowodowalo plamienie? Moze to z odbytu?

Niestety sie na tym nie znam. I nie chce ci nic sugerowac.

Ja bym do pierwszego lepszego gina na usg pojechala zeby zobaczyl. Trzeba dmuchac na zimne. Ja sie strasznir z moja ciaza cackam... Ale zbyt ciezko mi przyszlo byc w ciazy zeby sie wyluzowac...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry