• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny, ale noc mam... Od 3 nie spie. Najpierw bolał mnie brzuch jak na @ potem zaczęły mi się skurcze te braxtona-nieregularne, potem krzyż i na to wszystko spojenie lonowe mnie chyba wykonczy... Martwię się i nie wiem czy nie jechać do szpitala. No ale wczoraj bylam i na ktg wszystko ok. Możliwe, zeby dzis coś się działo?

reklama
Lawendowy...no oczywiście, ze się pochwale, ale już chyba dopiero w sierpniu, jak wroce do domu...bo na razie jeszcze im zejdzie z tym wszystkim...ja to nie wiem jak oni moje ciuchy poprzenoszą do nowego mieszkania, mój to się wcieknie jak zobaczy ile tego a i tak nie wie o tym, ze polowa wyniesiona do moich rodzicow:-p
Kate...mnie tez ciężko wytrzymać do czwartku...:-( czas mi się dluzy już od tygodnia...z czujesz skurcze z tym twardnieniem?

madzialenak...cudnie to wygląda! lozeczko sliczne:tak: pościel tez cudowna! najwyżej jak będziesz prala drugim razem to wyprasuj ja jeszcze jak będzie delikatnie wilgotna, a najlepiej to wypłucz ja dodatkowo w plynie...będzie miększa.

gotadora
...wiem, ze może powinnam jechać, ale jakos mi teraz trochę minelo, wiec leze jeszcze w domu. na szybkości spakowałam torby do szpitala, wiec jakby cos się wydarzyło to wsiadamy do samochodu i pędzimy do wwy! wiesz, ze wole się powstrzymać przed tym szpitalem najdłużej jak mogę. zadzwonię chyba jeszcze do mojego gina i zapytam co robic...

Miliaa może zadzwoń do swojego prof., skurczy jeszcze nie miałam ale od kilku dni nad ranem mam bóle w dole brzucha jak na @ ale takie lżejsze, biorę wtedy nospę i przechodzi.

a pamiętacie jak kiedy opisywalysmy takie jakby twardnienie brzuszka, jakby maluszek się przeciagal, wygląda to tak jakby pupka albo nozka mocno wystawala przez brzuszek...to sa wlasnie skurcze braxtona. i ja to miałam od jakiegoś 25tc, ostatnio miałam 2 razy dziennie a dziś już 3...
masz racje madzialenak, zadzwonię do mojego gina i zapytam co mam robic...

Miliaa ja mam nadal takie wypukłości i czuję że to tyłek lub nóżka małego bo jak zaczynam delikatnie masować to się chowa i ja czuję że to mały się wierci.

Miliaa dzwoń do lekarza, choćby i na sranie, od tego jest.

Wczoraj spędziłam 9 godz w kuchni, dziś robimy urodziny M, w sumie ma dopiero we worek, ale w przyszłym tyg ma nocki. Narobiłam się po pachy, wczoraj skończyłam po 9 i ledwo chodziłam. Jak się na rogówce w dużym pokoju położyłam, to M musiał mnie popchać bo na siku nie umiałam wstać. Wszystko bolało kość ogonowa, spojenie i jeszcze kręgosłup szyjny.

Doczytam was pewnie w niedzielę co i jak, bo dziś ciąg dalszy ale już mniej roboty. Mój się wyrychlał i do pracy dziś poszedł:wściekła/y: niech go szlak. No ale zawsze to troszkę więcej do wypłaty, a to dopiero druga sobota jak w tej firmie pracuje od marca. Tylko cholera zawsze w jakieś urodziny to akurat wypada.

reklama
Miliaa moje maluszki też lubią się wypinać, przeciągają się tak wtedy, pytałam dr co mnie przyjmowała i ona powiedziała że jak chłopiec się wypina to widać dupcie, a dziewczynka główkę, brzuch mój wtedy nabiera bardzo dziwnych kształtów, położne też to widziały, tak więc takie wypinania dupci to nic niepokojącego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry