• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Martka tez mi sie wydaje że jak nic nie widac to raczej dziewczynka :) U dziewczyn ktore chlopcow maja z reguly plec szybko bylo widac u mnie w 15 tyg, a u Madzielanek i Milli nawet jeszcze szybciej:tak:

Madzielanek slicznie wyglada to łózeczko z tą pościelą :sorry2:
Moje łóżeczko też dziś przyszło i kilka godzin stało na deszczu w opakowaniu :-( bo kurier przy bramie zostawił a ja nie moglam go wtargac sama :-( Mam nadzieje ze nic sie nie tsalo z lozeczkiem ani materacem. Pod kartotem tez sa dodatkowo zapakowane wiec mam nadzieje ze bedzie ok...

Oskaa ochraniacz jest naprawdę dobrze wypełniony, sztywny, wysoki. Co do jakości bawełny to jak ją otrzymałam była bardzo miła w dotyku, mięciutka a po moim praniu już nie, myślę że mój błąd jest taki, że wyprałam ją 2 tygodnie temu i dopiero dzisiaj prasowałam, wyschła na wiór aż ciężko mi było ją rozprasować. Za tą cenę mi ona pasuje.

Aduś a kurier nie mógł Ci wnieść łóżeczka do domu? mi dzisiaj bez problemu zaniósł do środka.

Madzialenak, z kurierami to jest tak, że jeśli paczka przekracza 30 kg, to nie mają obowiązku wnosić zamówionych rzeczy.
Wiem, bo przerabiałam to wczoraj z pralką. Ale myślę, że łóżeczko waży mniej niż 30 kg i jego obowiązkiem było wniesienie łóżeczka. Aduś, przecież nie zamawiałaś łóżeczka pod bramę.

Madzialenak, to miałaś szczęście trafić na porządnego kuriera. Ten "mój" wczorajszy, to nawet chciał "wyrzucać" pralkę na parkingu. A gdybym była samotną starsza panią????!!! Już wiem, że DHL mam omijać szerokim łukiem.

malinuś nie nastawiam się już, bo mały po prostu nie ułożył się,żeby pokazywać co tam ma między nóżkami ;-)no skoro się chce bawić już w chowanego, to musimy czekać :tak:a co by nie było będzie super, ale już chciałabym do niego po imieniu...

reklama
HEJ - wklejam ku pokrzepieniu serc:
http://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza-i-porod/dziewczynka-ktora-okrzyknieto-najmniejszym-noworodkiem-ma-juz-10-lat
Jak patrzę, jak silna jest Lidia - nie mam najmniejszych wątpliwości, że dałaby radę, gdyby ją ratowano przed mmagicznym 23 tyg.

Co do paczek, to wszystko wnosili mi do domu. Fakt - u mnie to 8 metrów od furtki i 5 schodów. Zawsze pokazywałam na brzuszek i grzecznie prosiłam.
Co do przesyłek - wsyzstko mam przygotowane i dziś spróbuję dotrzeć na pocztę. Niestety, na czas mojej rekonwalescencji mój samochód trafił do mechanika, który robi go na bóstwo (będę miała gamerkę cofania i automatyczne właczanie świateł - ufffff.....) i muszę czekać, aż A. będzie miał czas i mnie gdzieś zabierze.

Madzia - śliczne łóżeczko.

My dziś o 8.30 mamy usg bioderek.

Strona do NEXT:
Next Official Site: Womens & Mens Fashion, Kids Clothes & Homeware
musimy na dole kliknąć polską flagę - wówczas mamy ceny w złotówkach itp. niestety, czasem oferta dla Polski różni się od brytyjskiej - nie wiem, dlaczego :-( np. u nich wyświetla sie wyprzedaż, a u na niestety nie :-(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry