• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

trzcinka i ja to samo... WOW! :szok: fajny taki szybki poród :-) No i kurcze jakie to dziwne - o 6 pojechałaś do szpitala rodzić a o 14 wracasz do domku z dzidzią :-)

reklama
ja już po badaniu ktg, nadal skurczy brak, tętno plodu miarowe. na razie nie rodzimy:-)

trzcinka...wow! ale czad:-D powiem ci, ze ekspres mialas:-p i tak jesteś dzielna, ja to jak czuje skurcz to już panikuje, ze rodze:-p

Trzcinko - normalnie jak w filmie :-) Ale wspomnienie :-)
Nasz tatuś już też obezwładniony przez córeczkę - teraz tylko gada, zebym jej po babsku nie zepsuła :-)

No i fakt, że my kąpiemy (co drugi dzień) i pępowinka jeszcze trzyma.
Ale ten spirytus ma swoje uzasadnienie - jak odpadnie, to resztę spirytusu tatus ma rozlać na "pępkowym"
Nie wiem, czy na polskiej podstronie next też będą wyprzedaże - ostatnio inaczej wyglądała wyprzedaż dla RP i GB

reklama
trzcinka no normalnie jesteś jak francuski "TŻW" :-) zazdroszczę!!!!szybko, znienacka i proszę! Gratuluję jeszcze raz! :-D
A jak 16 tc i nadal na USG nie widzą płci...:zawstydzona/y: no szlak mnie trafia jasny.....:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry