• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja zamówiłam brązowy...jest boski...taki uniwersalny....on jest dokładnie beżowo-brązowy I ma wstawki czerwone....wiec jest boski:):) zastanawiałam sie tez nad czerwonym, ale czerwony ma wiecej białego...I bałam sie ze sie bardziej bedzie brudzić...a tutaj jednak beż

[FONT=&quot]kwiatuszekq20[/FONT] tak dziwnie że musisz sama się martwić o to jakie robić badania, ja dostałam całą rozpiskę od lekarza prowadzącego, multum tego było ale cieszyłam się ze będę przebadana wzdłuż i wszerz.
[FONT=&quot]Roxii super, gratulacje[/FONT];-)[FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]coleta jak to pięknie wszystko napisałaś aż człowiekowi lęki mijają jak się czyta takie rzeczy![/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]memories02[/FONT] super, robisz badania prenatalne? A miałaś usg genetyczne? Czy to nie wystarczy?

[FONT=&quot]Misia1974 Jezu też o tym teraz pomyślałam, faktycznie…dwa lata…no ale jak jest taka możliwość to chyba posiedzę ten rok z dzieckiem.No ja sobie mogę na to pozwolić bo pracuję w państwowym żłobku ktoś mnie zastąpi na ten czas, ale to faktycznie kupa czasu. Ja nie mogę wrócić do pracy będąc w ciąży bo jest bardzo ciężka, 8 godzin na wysokich obrotach poza tym wiecznie łapałam wszystkie choroby, zakażenia i bakterie jakie dzieci przynosiły.A czy lekarz może mi odmówić zwolnienia na 9 miesięcy ?[/FONT]

Dziewczyny a doszły Was może słuchy, że mają zwracać częściowo koszty poniesione za In vitro , parom które podchodziły do programu w od zeszłego roku, trzeba będzie tylko przedstawić rachunki ?

Ilkasia ja tez raczej brąz zamówie :-) i przekonalas mnie jeszcze bardziej. Tym bardziej dla chłopca najbardziej bedzie pasowal

Maja ja pierwsze słysze o tym zeby mielizwracac koszta za zeszly rok i wątpie żeby doszło to do skutku. A gdzie to słyszałaś bądź czytałaś?
Dziewczyny ksiuki za wasze usg poniedziałkowe :tak: Gotadora i za wyjscie do domku ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry